Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
regeneracija

Je li 'beauty sleep' mit ili istina? Evo što kažu stručnjaci

Nivea
Foto: PR FOTO
1/6
30.03.2015.
u 15:49

Izvor mladosti i ljepote naše kože krije se duboko u našim kožnim stanicama i upravo zato uz dovoljno sna pružamo svojim stanicama priliku za regeneraciju što rezultira sjajnim tenom tijekom dana.

Svi imamo svoje male beauty rituale kojima pridajemo veliku važnost i rijetko ih preskačemo, ali jednu važnu stavku zaboravljamo – kvalitetan odmor.

Nerijetko nam stresan i ubrzan tempo života ne ostavlja dovoljno vremena koje možemo posvetiti sami sebi, pa to vrijeme pronalazimo u kasnim noćnim satima. No, nedostatak sna itekako je vidljiv na našem licu. Stručnjaci su se složili – san za ljepotu, ili popularnije "beauty sleep" nije mit! Njegovi su učinci nenadmašni jer se jedino tijekom noći povećava broj hormona, a naša se koža regenerira.

Iako u trenutku dok spavamo izvana djelujemo mirno, unutar našeg tijela se odvijaju brojni kompleksni metabolički procesi koji su ključni za gladak i mladenački izgled naše kože.

Izvor mladosti i ljepote naše kože krije se duboko u našim kožnim stanicama i upravo zato uz dovoljno sna pružamo svojim stanicama priliku za regeneraciju što rezultira sjajnim tenom tijekom dana. Najčešći se vidljivi znakovi starenja kože poput bora, depigmentacije i nedostatka elastičnosti mogu prevladati ubrzanom regeneracijom stanica koja se odvija noću. Dostatnom količinom sna u kombinaciji s pravilnom njegom kože vidljivi se rezultati mogu postići brže – i to uz proizvode koji podupiru regeneraciju kože na staničnoj razini noću. 

Nova NIVEA Cellular Perfect skin linija proizvoda rezultat je dugotrajnih istraživanja o potrebama moderne žene, a nastavak je uspješne NIVEA Cellular Anti-Age linije. NIVEA Cellular Perfect Skin noćna krema ima učinkovitu bazu, a njezina nježna tekstura pretvara svaki san u pravi tretman ljepote.

Formula vrlo učinkovito djeluje na ten – potpomaže regeneraciju stanica te smanjuje mrlje i depigmentaciju kože. Koncentrirana formula s lumicinolom i ekstraktom magnolije postat će vaš  najbolji saveznik za vidljivu transformaciju kože kroz rebalans depigmentacije, poboljšavanje čvrstoće kože i smanjivanje bora. Za one koji žele još više njege tu je i NIVEA Cellular Anti-Age noćna krema čija je njegujuća i nježna formula s ekstraktom magnolije dodatni saveznik u poticanju prirodne regeneracije kože tijekom noći koji se brzo upija te pruža neodoljivi osjećaj glatkoće na koži. Nemojte zaboraviti da ljepota dolazi iznutra. Pružite svojem tijelu dovoljno sna, a svojim stanicama dovoljno vremena za regeneraciju. Zaboravite na podočnjake, depigmentaciju, mrlje na licu i bore i pripremite se za pregršt komplimenata koji će svakodnevno letjeti u vašem smjeru!

Nagradna igra

Jednu čitateljicu ili čitatelja nagrađujemo setom od 3 proizvoda iz nove NIVEA Cellular Perfect Skin linije (dnevni fluid, noćni serum i krema za područje oko očiju). Dobitnica je Vanja Petričec Grgičin, Sesvete. Čestitamo!

>>Stiže proljeće - Zategnite tijelo u nekoliko koraka!

>>Inovativni Nivea In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože

Komentara 1

SA
samoborka
23:24 30.03.2015.

reklama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije