Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"zaradila" dvije titule

Ivana Volar nova je Kraljica Jadrana 2016.

Krajica Jadrana 2016.
Foto: Ludvig Martin
1/10
23.08.2016.
u 11:59

Titulu prve princeze ponijela je Ivona Brkljačić, dok je titulu druge princeze osvojila Petra Volarević

Proteklog je vikenda na otoku Rabu u mjestu Lopar, održan svečani izbor za Kraljicu Jadrana 2016.

Na prekrasnoj terasi turističkog naselja San Marino izabrana je nova Kraljica Ivana Volar, koja je odlukom članova žirija ponijela i još jednu titulu – Kraljica fotogeničnosti 2016.

Titulu prve princeze ponijela je Ivona Brkljačić, dok je titulu druge princeze osvojila Petra Volarević. Kraljica osobnosti 2016. je Petra Volarević. Novoj Kraljici Jadrana 2016. krunu je predala prošlogodišnja pobjednica Puležanka Ena Dellabernardina, a aktualna Kraljica Hrvatske Tina Živković bila je članica ocjenjivačkog suda.

Natjecateljice su ove godine žiri zadivile bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama u kojima su prošetale, kao i odjevnim kombinacijama u kojima su prevladavale žive i razigrane boje. Novoizabrana Kraljica predstavila se javnosti na službenom after partyju u cocktail baru Bamboocho te otkrila kako se osjeća i kakvi su joj planovi za budućnost.

Kraljica i princeze Jadrana sudjelovat će na izboru za Kraljicu Hrvatske 2016., koji će se održati 28. studenog u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu. 

>>Izbor za kraljicu Jadrana i ove godine na prekrasnom otoku Rabu

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
06:06 24.08.2016.

Sad ima referencu za "odradit" sezonu pa raznoraznim jahtama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije