Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend slojevitog nošenja

Ivana Mišerić obožava novu liniju ELFS nakita!

Ivana Mišerić s nakitom ELFS
Foto: Danijel Galić
1/6
20.04.2017.
u 09:03

Za sve zaljubljenice nakita ELFS je lansirao limitiranu kolekciju nakita od 24K pozlaćenog srebra. Naušnice, prsten, ogrlica i narukvica odražavaju stil moderne ELFS žene.

Zašto ste zaljubljeni u ELFS nakit?

Ovog proljeća svi smo zaljubljeni u ELFS nakit. Za sve zaljubljenice nakita ELFS je lansirao limitiranu kolekciju nakita od 24K pozlaćenog srebra. Naušnice, prsten, ogrlica i narukvica odražavaju stil moderne ELFS žene.

Kolekcija ELFS nakita idealna je kako i za trend slojevitog nošenja –layering, tako i sam po sebi svaki komad ostavlja poseban dojam. Inspiracijom za kolekciju poslužila je ljepota prirodnog kamenja. Ovog su proljeća tako predstavljeni Ametist, Agat i Rozenkvarc. Svaki kamen ima dušu, a vrijedni su hrvatski majstori unijeli posebnu ljubav u izradu predivnih komada nakita.

Modni dvojac, kao i do sada u svom djelovanju, oslonio se na proizvodne kapacitete hrvatskih majstora. Ocijenite i sami spoj modernog dizajna i tradicije ručnog rada.

Kolekcija je prvi put prikazana na ELFS modnoj reviji 02. Ožujka u Muzeju Automobila Ferdinand Budicki i dostupna u webshopu ELFS.hr i ELFS poslovnicama u Splitu, Zagrebu,Mostaru i Frakfurtu.

Ivana Mišerić pojavila se kao zaštitno lice nove reklamne kampanje nakita ELFS. Ivana idealno predstavlja ELFS nakit - prirodan, elegantan i jedinstven, namjenjen ženama istančanog ukusa baš poput nje same.

Donosimo Vam slike nakita u crno bijelom izdanju sa upečatljivim potpisom modnog dvojca ELFS. Ako tražite chic osvježenje Vašem svakodnevnom stilu, pogledajte narukvicu STELLA.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Jednostavna za kombinaciju i layering STELLA ogrlica je idealna da bude Vaš modni zaštitni znak. Lančić je prilagodljiv na više dužina. Statement prsten AMAL sigurno ostavlja dojam i privlači komplimente. ELFS preporuka je niz od 3 prstenja za dozu čistog glamura.

Foto: Danijel Galić

Dodajte dozu glamura i zablistajte u AMAL STELLA naušnicama. AMAL STELLA su prave dragulji ELFS kolekcije i zapravo lagane za kombiniranje. Sve oči će biti uperene u Vas kad se odlučite za glamurozne AMAL STELLA naušnice.

Foto: Danijel Galić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije