Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dizajnerica nakita

Iva Viljevac misli na muškarce... Doznajte što im je 'posvetila'

Iva Viljevac
Foto: Facebook
1/4
24.08.2015.
u 11:28

U ponudi su pleksiglas sidra u crnoj, prozirnoj, plavoj i crvenoj boji te metalnih sidra i kormila u zlatnoj ili srebrnoj boji.

Poznata dizajnerica nakita Iva Viljevac čiji nakit nose gotovo sve hrvatske zvijezde svoju je ponudu ovog ljeta proširila i na nakit za muškarce.

Inspirirana ljubavlju prema ljetu, moru i morskih motivima proširila je kolekciju i na muške narukvice.

Narukvice su vrlo raznolike.

U ponudi su pleksiglas sidra u crnoj, prozirnoj, plavoj i crvenoj boji te metalnih sidra i kormila u zlatnoj ili srebrnoj boji. 

Za ljubitelje klasike i elegancije u ponudi su narukvice od prave kože, a u nešto ležerniju varijantu ukomponirani su konopi u raznim bojama.

 

Narukvice su izrađene od metalnih elemenata sidra i kormila u zlatnoj, srebrnoj i brončanoj boji ili od pleksiglas sidra...

Posted by Iva Nakit on Friday, July 31, 2015

>>Anita Dujić i u more s g-yolo narukvicama s porukom anđela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije