Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alma savjetuje

Iskočite iz modnog sivila... Evo kako nositi - žuto!

Kako nositi žuto
Foto: Nikola Zoko/ Gerry Weber, Tekstilpromet
1/4
24.02.2015.
u 10:22

Kako kombinirati boju uz pomoću koje ćete uvijek biti u centru pažnje i nositi je svakog dana u skladu s vlastitom bojom puti, očiju i kose?

Najtoplija boja spektra definitivno je žuta koja se u svim nijansama i u različitom intenzitetu vratila na modni scenu.

Na početku zime pojavila se samo u detaljima, a onda...

Proljeće je u znaku sunca, limuna, grejpa, limete, žumanjka...!

Kako kombinirati boju uz pomoću koje ćete uvijek biti u centru pažnje i nositi je svakog dana u skladu s vlastitom bojom puti, očiju i kose?

Koju nijansu odabrati?

LIMUN ŽUTA je hladnija nijansa žute koja koketira sa zelenim podtonom. Najbolje pristaje ženama toplije boje puti, smeđih očiju i kose. Odlično se kombinira s ostalim hladnijim nijansama hladnijih boja. Primjerice uz hladniju plavu, zelenu, ljubičastu.

SVIJETLO ŽUTA može biti toplija i hladnija. Imate li plave oči, svijetlu boju puti i svijetlu kosu kombinirajte hladniju nijansu svijetlo žute. Toplija nijansa savršeno pristaje crnkama toplije boje puti.

ŽUTA ni svijetla ni tamna, jednostavno žuta najbolje pristaje ženama srednje tamne boje puti i zelenih očiju.

BOJA SUNCA je jarka, topla nijansa žute koju mogu nositi svi koji imaju tamniju boju puti i svijetle oči.

NARANČASTO-ŽUTA je topla nijansa žute koja polako ulazi u 'crveni' spektar. Ova boja savršeno pristaje svim ženama koje imaju 'sivkasti' podton kože, prirodnim brinetama i crnkama svjetlije boje puti.

Foto: Nikola Zoko/ Gerry Weber, Tekstilpromet

Kako kombinirati?

Prilikom odijevanja žute znajte jedno- biti ćete u centru pažnje! Upravo zato budite oprezne u kombiniranju! Pazite koju nijansu nosite 'uz lice'- ona uvijek mora podržavati vašu boju puti, očiju, kose. Što to znači? Imate li svijetlu boju puti i oči birajte i svjetliju nijansu žute. Brinetama pristaje topla žuta, crnkama čista žuta, a plavušama žuta s hladnim pod tonom.

Žutu, kao boju možete kombinirati s crnom, bijelom ili sivom bez obzira na njezin intenzitet (topla ili hladna, svijetla ili tamna). Toplu nijansu žute kombinirajte s ostalim toplim bojama ( crvenom, narančastom), a hladniju (boju limete, pastelnu žutu, svijetlo žutu) uz hladnije boje (plavu, zelenu).

Foto: Nikola Zoko/ Gerry Weber, Tekstilpromet

Moć žutih modnih detalja!

Za one koje nisu dovoljno smjele da odjenu ovu boju modna industrija nudi rješenje- žute torbice, cipele, nakit, čak i sunčane naočale mogu biti odličan modni začin tamnijim kombinacijama, ali i potvrda da ste s modnom na 'TI'.

Foto: Nikola Zoko/ Gerry Weber, Tekstilpromet

Još modnih savjeta potražite na ModnomAlmanahu.

>>Traper, majice s printom, čipka? Evo što će se nositi ovog proljeća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije