Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa koža

Inovativni Nivea In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože

Nivea
Foto: PR FOTO
1/8
03.03.2015.
u 15:22

Beiersdorfovi istraživači prvi su, na masovnom tržištu kozmetike, počeli koristiti koenzim Q10 u proizvodima za njegu kože.

Proljeće nam uskoro kuca na vrata, dolaze nam topliji i sunčaniji dani kada jedva čekamo obući omiljene haljine i pokazati svoju kožu.

Kako biste s ponosom pokazale zategnutu i čvrstu kožu NIVEA predstavlja novi inovativni In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože. Inovativna formula s vidljivim Q10 zrncima i mentolom učvršćuje kožu dok ste još pod tušem - idealno za sve koji žele glatku i zategnutu kožu u samo nekoliko Novi In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože dio je bogate NIVEA Q10 obitelji - linije proizvoda koji sadrže koenzim Q10 odgovoran za proizvodnju energije u stanicama.

Kao antioksidans, neutralizira slobodne radikale koji mogu oštetiti jezgru stanice te potiče regeneraciju kože i procese obnove. Beiersdorfovi istraživači prvi su, na masovnom tržištu kozmetike, počeli koristiti koenzim Q10 u proizvodima za njegu kože.

Za razliku od većine pilinga za tijelo, novi NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože pruža nježan učinak masaže te osjećaj zategnute i njegovane kože. “U samo jednom potezu nježno uklanja mrtve stanice kože pružajući osjećaj učvršćenosti dok ste još pod tušem.

Njegujuća formula ostavlja kožu svilenkasto mekom s laganim osjećajem svježine. Novi In-Shower idealno je rješenje za sve koji žele brzo i pouzdano učvršćivanje kože" objašnjava Sabine Schulz, voditeljica odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

NIVEA In-Shower Q10 losion za učvršćivanje kože

Inovativni regenerator za učvršćivanje kože sadrži vidljiva Q10 zrnca i mentol koji se u dodiru s vodom aktiviraju i trenutno upijaju u kožu, dubinski je hidratiziraju i učvršćuju dok ste još pod tušem. Njegujuća formula uklanja mrtve stanice kože i pruža joj osjećaj glatkoće i svježine. Nakon ispiranja dovoljno je obrisati se ručnikom i uživati u njegovanoj koži bez potrebe za nanošenjem običnog losiona za tijelo. Ne ostavlja tragove na ručnicima niti na odjeći.

Novi In-Shower s koenzimom Q10 savršena je nadogradnja postojećoj In-Shower liniji, koja sada broji 5 njegujućih regeneratora za tijelo pružajući koži dugotrajan svilenkast i mekan osjećaj. U dodiru s vodom, u formuli In-Shower proizvoda, aktiviraju se nježni hidratantni sastojci koji se trenutno upijaju u mokru kožu, čineći je duboko hidratiziranom i neodoljivo mekom bez ljepljivog osjećaja nakon nanošenja. Odaberite In-Shower koji vam najbolje odgovara i uživajte u njegovanoj koži dok ste još pod tušem!

Nivea In-shower linija regeneratora za tijelo uključuje:

NIVEA In-Shower Cocoa & Milk mlijeko za tijelo

Obogaćen njegujućim kakao ekstraktom namijenjen je njezi normalne i suhe kože, a nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu dok ste još pod tušem. Sofisticiran miris koji ostaje dugo na koži kombinira bogate čokoladne note kakaa sa senzualnom vanilijom.

NIVEA IN-SHOWER Smooth mlijeko za tijelo

Bogata njega sa shea maslacem nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje izravno na mokru kožu tijekom tuširanja. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom.

NIVEA IN-SHOWER losion za tijelo

Intenzivna hidratantna njega s morskim mineralima za normalnu kožu nanosi se za vrijeme tuširanja - nakon ispiranja gela za tuširanje ili sapuna. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA In-Shower losiona za tijelo, a nakon ispiranja dovoljno se obrisati ručnikom i uživati u svilenkasto mekom osjećaju na koži.

NIVEA IN-SHOWER mlijeko za tijelo

Bogata njega s bademovim uljem za suhu kožu nanosi se nakon uobičajenog proizvoda za tuširanje. Mokra koža tijela trenutno upija njegujuće sastojke NIVEA IN-Shower mlijeka za tijelo, a nakon ispiranja i brisanja ručnikom koža je podatna i meka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije