Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERILICE RUBLJA

Inovacija iz LG-a – nismo znali da ciklus pranja može biti tako brz!

LG
Foto: PR
1/8
02.10.2015.
u 19:11

Lijepe, tihe i štedljive, nove LG-eve perilice rublja osiguravaju više slobodnog vremena za ono što je uistinu bitno

LG je našao odgovor na pitanje kako perilice rublja učiniti još praktičnijima za svijet u kojem živimo – dao im je nevjerojatnu brzinu, ali bez kompromisa kad je riječ o performansama. Naime, LG-eve perilice TurboWashTM s punjenjem s prednje strane mogu završiti ciklus pranja u samo 59 minuta! Isto tako, pripadaju energetskom razredu A+++ te smanjuju potrošnju energije do 40 posto pa je uz njihovu kupnju osiguran državni poticaj u iznosu od 800 kuna.

Za vrhunske rezultate pranja i poboljšanu praktičnost zaslužne su brojne inovativne značajke. Tehnologija 6 Motion Direct Drive koristi šest različitih pokreta bubnja koji se prilagođavaju željenim performansama i vrstama tkanina, a rezultat je manje zgužvana odjeća bez oštećenja. Tu je i značajka Jet SprayTM uz koju se rublje pere brže, a štede se struja i voda. Steam Refresh koristi paru za ravnanje nabora i uklanjanje neugodnih mirisa u svega 20 minuta, dok je Steam Softner odlična alternativa omekšivačima jer ubrizgana para u bubnju čini odjeću mekom. Sve ovo pokreće LG-ev tih i pouzdan motor Direct Drive koji dolazi s 10-godišnjim jamstvom. Naposljetku, ove perilice nisu samo brze i učinkovite, već i pametne: NFC omogućava razmjenu podataka između perilice i pametnog telefona.

LG-eva perilica F14U1JBS6 kapaciteta 10 kg dolazi s iznimnim, elegantnim dizajnom i osvijetljenim LED displejem s kontrolama u potpunosti osjetljivim na dodir, dok je ručka za otvaranje pametno skrivena u kromiranim crnim vratima. Ova je perilica dostupna po preporučenoj MPC od 7.999 kuna u Sancta Domenici. Tu je i model LG F14U2TDN0 kapaciteta 8 kg, dostupan po preporučenoj MPC od 4.699 kuna.

Tijekom razdoblja subvencije za A+++ uređaje, LG za sve perilice kupljene u sklopu ove promocije daje 5 godina promotivnog jamstva.

LG-eve TurboWashTM perilice pogledajte u https://www.youtube.com/watch?v=unOCzEvIkhA&feature=youtu.be

Više o tehnologiji TurboWashTM saznajte na http://www.lg.com/hr/Turbowash/index.html

 

Ključne riječi

Komentara 5

BE
berija
19:27 02.10.2015.

Sram vas bilo! Plaćeni oglas servirate kao vijest. Nikad, baš nikad neću kupiti bilo što od LG-a. I nagovarat ću druge da ne kupuju. Pa nek vam sad plate oglas.

LA
LANA555
20:35 02.10.2015.

Da super je marka.A kolko kosta ?

JU
jurajuric116
20:36 02.10.2015.

perilice su im čudo. kupili dvije dok je bila akcija u 6. mjesecu isto s tih 800kn popusta. pere divno, a zvuk se iz nje čuje jedino dok pumpa baca vodu. od sad samo LG...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije