Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Haljina i štikle

Pojavila se u Saboru u ovoj haljini i izmamila poglede zastupnika

Ingrid Antičević Marinović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
17.04.2015.
u 10:42

Usku haljinu dugih rukava upotpunila je crnim štiklama i u ovoj proljetnoj kombinaciji na sebe "zalijepila" nemali broj pogleda zastupničkih kolega, što su primijetili i fotoreporteri u sabornici

Da danas u sabornici neće biti pozornost usmjerena samo na dnevni red, "pobrinula se" saborska zastupnica Ingrid Antičević Marinović.

Poznata, između ostalog, i po svom istančanom ukusu za modu, Antičević Marinović ovaj je petak na sebe privukla pozornost kolega i fotoreportera svojim modnim izborom.

Usku haljinu dugih rukava upotpunila je crnim štiklama i u ovoj proljetnoj kombinaciji na sebe "zalijepila" nemali broj pogleda kolega iz saborskih klupa, što su primijetili i fotoreporteri u sabornici.

>>Ženama ključna mjesta, sve smo manje muška republika

>>Seksi dekolte danske političarke 'srušio' internet

Komentara 177

DU
Deleted user
11:00 17.04.2015.

Žena ima 58 godina, odjeva se kao da ima 28, a pametna je kao da ima 8.

MK
marcel.kocan
11:00 17.04.2015.

trast ju pipl mast

Avatar freen
freen
11:11 17.04.2015.

dajte molim vas,ona i ljepota hahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije