Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Must have

Infinity šal pravi je modni hit ove sezone. Nose ga i poznate Hrvatice

Infinity šal nose poznate dame
Foto: PR FOTO
1/6
26.11.2014.
u 13:54

Iz jednog dijela, spojenih krajeva, infinity se ne nosi samo oko vrata, mada je i takav, bogat i raskošan, nezaobilazan ove sezone.

Šal je klasičan zimski modni dodatak, no ove je zime otišao korak dalje – modnim pistama, a kasnije i ulicama zavladao je infinity šal.

Iz jednog dijela, spojenih krajeva, infinity se ne nosi samo oko vrata, mada je i takav, bogat i raskošan, nezaobilazan ove sezone. U jednom potezu mijenja funkciju i pretvara se u pokrivalo za glavu, bolero, top. Jednostavan, a s puno potencijala, infinity može učiniti bitnu razliku u stilu.

Foto: PR FOTO

PR foto

Prepoznale su to, među prvima, modne blogerice Petra Nižetić i Anita Dujić Veljača, a i druge urbane zvijezde: voditeljice Marijana Batinić, Ines Preindl, Tatjana Jurić, pjevačica Ivana Marić... S modnih pista ovaj hit dodatak ušuljao se u ženske ormare, a ni muškarci nisu ostali imuni...

>>Najjednostavniji i najjeftiniji način da promijenite svoj stil

Komentara 2

MA
maxxxx
14:30 27.11.2014.

je baš je popularno ovih dana, kad ga stavi preko glave izgleda ko hidžab

CP
Copy-Paste
19:49 02.12.2014.

To je hidžab na prvoj slici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije