Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prirodna i s volumenom

Imate manje od 5 minuta za frizuru? Evo što možete napraviti...

Frizure
Foto: PR FOTO
1/3
02.05.2016.
u 11:45

Veliki trend ove sezone je takozvani “razbarušeni” prirodni izgled

Kosa je jedan od najvažnijih ženskih aduta, no u nedostatku vremena žene joj ponekad ne stignu posvetiti dovoljno pažnje. U situacijama bez viška vremena ženama je najvažnije da njihova frizura izgleda što prirodnije i da ima volumen, da nije ljepljiva i teška te da ne moraju koristiti previše proizvoda za styling kose. Nova NIVEA Volume Care linija za styling kose idealna je za brze i ležerne frizure koje će trajati tijekom cijelog dana.

Ovogodišnji trendovi za kosu su upravo prirodne frizure i teksture, odnosno stvaranje prirodnog izgleda kojeg je jednostavno i brzo napraviti kod kuće. – Obožavam kada kosa jednostavno izgleda prirodno lijepo – najgora kosa je ona s kojom žene pokušavaju učiniti nešto što kosi prirodno nije naklonjeno – rekla je Sally Brooks, međunarodna NIVEA stilistica za kosu.

Frizure u zadnji čas 

Veliki trend ove sezone je takozvani “razbarušeni” prirodni izgled. Možete pustiti kosu da slobodno pada ili je podignuti u bezbrižnu punđu. U svakom slučaju, fokus je na jednostavnim frizurama koje su gotove u manje od pet minuta. Ovi brzi i ležerni stilovi savršeni su primjeri za prirodno lijepe i jednostavne frizure

Polupunđa

Za ovu modernu frizuru, odvojite kosu na vrhu glave i uvijte ju u neurednu punđu. Nanesite NIVEA Volume Care sprej za kosu kako biste ju učvrstili. Pruža kosi 24-satnu čvrstoću i volumen koji joj je potreban bez isušivanja.

Neuredna niska punđa

Ovo je ležerna verzija klasične punđe. Nanesite NIVEA Volume Care pjenu za kosu na korijen i sušite kosu naglavačke kako biste postigli dodatni volumen. Spustite kosu i oblikujte u niski konjski rep. Pjena će zaštititi vašu kosu od topline tijekom sušenja fenom i pružiti joj prirodan volumen. Nakon toga, samo omotajte kosu oko korijena repa u punđu i učvrstite ukosnicom.

Voluminozan niski rep

Niski rep je must-have ležerna frizura. Kosu svežite čvrsto u rep, a potom podignite par pramenova iznad gumice za kosu. Tako ćete kosi dati volumen i učiniti frizuru što prirodnijom. Fiksirajte rep s NIVEA Volume Care sprejem za kosu za njegovani i sjajni završni izgled. 

Pet savjeta Sally Brooks za savršen volumen:

– Volumen se postiže podizanjem kose od korijena. Za savršen volumen ne preporučuje se korištenje šampona i regeneratora koji će otežati kosu

– Ne tretirajte kosu s previše proizvoda za njegu i styling. Pustite ju da što više diše

– Sušite kosu fenom od korijena prema vrhovima kako biste stvorili prirodan volumen

– Koristite pjene kako biste učinili frizuru postojanom i dugotrajnijom.

– Koristite proizvode za volumen koji učvršćuju i istovremeno njeguju kosu

>>Nosi li se ombre i ove sezone i jesu li IN kovrče?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije