Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paris fashion week

Iako su joj izbijelili obrve, i dalje korača kao šefica: Hodam kao da se po cijele dane seksam

Givenchy
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
29.09.2014.
u 09:13

Cara Delevingne u neobičnom izdanju za modnu kuću Givenchy

Kad su Samsonu odrezali kosu, izgubio je svu svoju snagu, no manekenka Cara Delevingne i bez svog zaštitnog znaka, gustih neurednih obrva i dalje rastura na modnim pistama.

Lijepa Britanka u neobičnom izdanju prošetala se na pisti modne kuće Givenchy tijekom pariškog tjedna mode. Kreativni direktor Ricardo Tisci plavušu s inače smeđim obrvama poslao je na pistu gotovo neprepoznatljivu.

Za novi izgled slavne "obrve" pobrinula se make-up artistica Pat McGrath koja je Cari obrve toliko izbijelila da se činilo kao da ih nema. I, je li Cara izgubila dio svog šarma i ljepote? Ni najmanje.

I dalje korača kao šefica, a mlađim je kolegicama udijelila i koristan savjet koji je i sama jednom dobila.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

– Dugo mi je trebalo da naučim hodati u visokim potpeticama pa da to gleda kao mačji kašalj. Kad tek krenete s tim poslom i hodate po modnoj pisti, hodate kao da se nikad ne ševite. Jednom mi je tako netko rekao, ne mogu se sjetiti tko, samo probaj hodati kao da se seksaš svaki dan, kao da se po cijele dane seksaš, zapravo – otkrila je manekena.

>>Izazivala je u odijelu dubokog proreza odlučivši grudnjak ostaviti kod kuće

>>TOP 11 najbolje odjevenih žena svijeta! Koja je vaš favorit?

>>Armani, Fendi, Gucci, Versace... Pogledajte najbolje od talijanske mode

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije