Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brend koji su proslavili skateri

I nakon 50 godina Vans osvaja trendseterice u znaku cvjetića i točkica

Vans
Foto: Matea Smolčić Senčar
1/5
27.10.2016.
u 12:46

S nevjerovatnom lakoćom uklapa se u različite modne stilove, a ljubiteljice mode nerijetko kombiniraju Vans kariranu košulju s vrtoglavim potpeticama ili "vansice" s romantičnom čipkastom haljinicom.

Kultni Vans nastao je prije točno 50 godina u sunčanoj Kaliforniji - državi koja predstavlja sinonim za plažu, opuštenost i zen state of mind. Vansice su proslavili skateri koji su suvereno vladali asfaltom, oblikujući popularnu kulturu 70-ih godina prošlog stoljeća, no danas Vans uspješno vlada high fashion svijetom, što ga odmiče od etikete isključivo skaterskog brenda.

S nevjerovatnom lakoćom uklapa se u različite modne stilove, a ljubiteljice mode nerijetko kombiniraju Vans kariranu košulju  s vrtoglavim potpeticama ili "vansice" s romantičnom čipkastom haljinicom. Najprodavaniji i najpopularniji model tenisica - Old Skool, klasični Vans model s bijelim džonom i krivudavom crtom, tijekom godina izašao je u bezbroj varijacija, boja i uzoraka. 

Nova kolekcija za sezonu 2016/2017 u znaku je cvjetića i točkica, uzoraka koji nikad ne izlaze iz mode, baš poput i samog Vansa.

U prepoznatljivom stilu brenda, nova kolekcija odiše ležernom, cool i mladenačkom vibrom koja prkosi hladnoj zimi.  

>>Jedna od traženijih i najpopularnijih tenisica u svijetu slavi 50. godišnjicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije