Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Dubaiu

Hrvatica šminkala Kim Kardashian: Ona je toliko draga i divna osoba, prelijepa i pristupačna...

Sanja Grbić i Kim Kardashian
Foto: PR FOTO
1/3
23.01.2017.
u 12:09

Ova poduzetnica iz Siska, članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, poznata make up artistica, dio je svojih poslovnih aktivnosti usmjerila na šminkanje poznatih osoba, te je iz Dubaia nakon profesionalnih druženja s Kim Kadrashian, donijela u Hrvatsku najnovije trendove.

Kim Kardashian nije se zaboravila pohvaliti na društvenim mrežama kako je proteklih nekoliko dana provela u Dubaiu.

Tamo je boravila kako bi bila model svjetski poznate edukacije Masterclass za make up artiste, koju je vrlo uspješno pohodila i Hrvatica Sanja Grbić (33).

Ova poduzetnica iz Siska, članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, poznata make up artistica, dio je svojih poslovnih aktivnosti usmjerila na šminkanje poznatih osoba, te je iz Dubaia nakon profesionalnih druženja s Kim Kadrashian, donijela u Hrvatsku najnovije trendove.

„Na Masterclassu sam vidjela dosta slavnih osoba koje se također bave šminkanjem i vrlo su popularne ličnosti na društvenim mrežama. Ukupno nas je bilo 600 polaznika iz svih dijelova svijeta, a iz Hrvatske samo dvije polaznice Mastrerclassa. Posebna gošća bila je Kim Kardashian, koja je doputovaa iz Los Angelesa i uz koju smo kao model učili i radili“ – opisala je Sanja Grbić koja se šest godina bavi profesionalnim šminkanjem, a zahvaljujući međunarodnom školovanju poseban sjaj i make up dojam dala je brojnim kampanjama poznatih Hrvatica.

Foto: PR FOTO

„Jako volim make up art i šminkanje, a kad god imam prigodu dodatno se educirati, uvijek ulažem u taj segment mog profesionalnog napretka. Završila sam školovanje u Londonu, a evo nastavila edukaciju u Dubaiu gdje mi je model bila svjetski poznata Kim Kardashian. Susret s Kim je bio iznad mog očekivanja, jedno divno iskustvo jer je toliko draga i divna osoba, prelijepa i pristupačna i skroz me oduševila – znatno drugačija od onog što smo navikli viđati u medijima“ - ocjenjuje make up artistica Sanja Grbić svoje iskustvo.

>>Naša vizažistica Žana Kožul u Dubaiju je upoznala Kim Kardashian: Nestvarno je lijepa

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krass
17:47 23.01.2017.

sekovto je obična kurava samo bogata

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije