Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polu - punđu svi vole

Hit frizuru naše poznate dame nose u glamuroznim i sportskim izdanjima

Maja Šuput polu punđa
Foto: Instagram, Pixsell
1/6
26.10.2016.
u 15:05

Jednostavna frizura gotova je u samo par koraka, a obožavaju je Lana Jurčević, Maja Šuput, Jelena Rozga i brojne druge dame

Kendall Jenner, Kate Middleton, Gigi Haddid i niz drugih svjetskih celebrity dama odavno su prigrlile novi trend, a to je kosa svezana u polu - punđu. Ova jednostavna ali efektna frizura koja može odlično funkcionirati za vaše dnevno casual izdanje, a može se jednako dobro uklopiti i sa nekom dobrom odijevnom kombinacijom za večernji izlazak

Upravo zbog toga je postala omiljena frizura i naših poznatih dama.  Maja Šuput i Snježana Mehun tako su odličan primjer kako ovu frizuru nositi kada trebate biti zavodljivi i glamurozni, dok su Lana Jurčević, Jelena Rozga i Andrea Andrassy pravi primjer kako ovako nemarno podignuta kosa može funkcionirati u ležernom i sportskom izdanju. 

Ako želite naučiti u par koraka kako postići frizuru kakvu imaju ove poznate dame pogledajte ovaj video. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije