Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok i nevjerica

Hello Kitty nije mačka!

hello kitty
Foto: Shutterstock
1/2
28.08.2014.
u 09:19

Šok i nevjerica! Omiljena Hello Kitty nije mačka! Otkrila je to antropologinja Christine R. Yano koja se već godinama bavi proučavanjem fenomena slavnog lika...

Šok i nevjerica! Omiljena Hello Kitty nije mačka! Otkrila je to antropologinja Christine R. Yano koja se već godinama bavi proučavanjem fenomena slavnog lika. Autorica je knjige Pink Globalization: Hello Kitty's Trek Across the Pacific, a za LA Times otkrila je nekoliko nepoznatih detalja o Kitty. Jednom prilikom Cristine je pripremala tekst za izložbu o Hello Kitty, a u njemu ju je opisala kao mačku. Odmah ju je ispravila tvrtka Sanrio, tvrdeći da je Kitty djevojčica.

– Bila je to jedina ispravka u mom tekstu. Hello Kitty nije mačka. Ona je lik iz crtića. Ona je djevojčica. Ona je prijatelj, ali nije mačka. Nikad je niste vidjeli na sve četiri. Ima čak i ljubimicu mačku koja se zove Charmmy Kitty. Inače, Hello Kitty je Britanka i njeno pravo ime je Kitty White. Škorpion je u horoskopu, ide u treći razred, ima sestru blizanku i voli pitu od jabuka. Vijest je šokirala mnoge koji već dugi niz godina vjeruju da obožavaju mačku!

 

>>‘S lažnih 50 eura kupio je djevojčici igračku Hello Kitty’

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar El Indio
El Indio
10:36 28.08.2014.

Onda neka autor crtica crta djevojcicu kako dolikuje

RI
Ringo
11:03 28.08.2014.

Po toj logici Tom nije mačak i Jerry nije miš jer hodaju na dvije noge.

Avatar MissDaisy
MissDaisy
11:03 28.08.2014.

Ajme kako ću noćas spavati. Šok i nevjerica. Hello Kitty nije mačka :eeek :

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije