Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend

Havaianas predstavio japanke i za poslovnu kombinaciju

Havaianas japanke
Foto: PR FOTO
1/8
07.07.2015.
u 12:49

Za poslovne žene, ljeto nije rezervirano samo za visoke potpetice

Ako ste na godišnjem odmoru, preko dana postat ćete vladaricom plaža, uz ispijanje šarenih koktela i beach partyja vaše japanke savršeno će se uklopiti uz svaki badić, a nakon toga se slobodno možete transformirati u sexy zavodnicu i u svojim trendi Havaianasicma zavladati plesnim podijem na nekom koktel partyju ili u nekom noćnom klubu. 

Za poslovne žene, ljeto nije rezervirano samo za visoke potpetice. Preko ljeta, za vrijeme visokih temperatura dozvoljeni su modni izleti, a iz Havaianasa poručuju da se njihove japanke mogu kombinirati i za business odjevnu kombinaciju.

Njihova priča započela je prije 53 godine kada su predstavljene prve japanke koje su napravljene u Brazilu i bile su inspirirane japanskim sandalama zvanim ZORI, koje su izrađene od traka tkanine i rižine slame na tabanima. I baš ta tekstura riže na ležištu noge danas je jedna od brojnih posebnih značajki Havaianas japanki, ali ono što Havaianas razlikuje od ostalih japanki na svjetskom tržištu je to što su izrađene od sto posto prirodne gume. Kroz sve ove godine Havaianas se izgradio kao najveći i najpoznatiji modni brand u svijetu japanki, a ovog ljeta poziva sve da se razvesele otkačenim i ludim bojama i modelima.

>>Havaianas izbacio trendi modele za ljeto 2015.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije