Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

'Good ol' buvljak i dalje mi je omiljeno mjesto za shopping'

Vladan Gavrić
Foto: Lonely robot in a wasteland
1/2
30.01.2015.
u 12:14

U blogerskoj stratosferi u kojoj vladaju ženske zvijezde, Vladan Gavrić, koji riječju, stylingom i fotkom stoji iza ovog bloga, jedan je od rijetkih muških blogera na prostorima našeg brdovitog Balkana.

Lonely robot in a wasteland jedan je od onih modnih blogova na koji instant padate. Ljubav na prvi pogled i bjesomučno scrollanje kroz arhivu. Fantazija od fotografije, vrlo naočit glavni akter priče te stilska zaokruženost i promišljenost u detaljima jednostavno osvajaju na prvu.

U blogerskoj stratosferi u kojoj vladaju ženske zvijezde, Vladan Gavrić, koji riječju, stylingom i fotkom stoji iza ovog bloga, jedan je od rijetkih muških blogera na prostorima našeg brdovitog Balkana. Svestrani Vladan dvadesetsedmogodišnji je Tuzlak koji, osim što pasionirano voli modu istovremeno radi i kao teniski trener, vlasnik je fotografske radnje, a odnedavno i street style fotograf.

Njegov stil, radi kojeg je u kratkom roku na Lookbooku pridobio tisuće i tisuće followera, zanimljiva je mješavina vintage i trendovskih komada, voli leptir mašne i kožne jakne, hlače u bojama i potpuno crne outfite, sakoe, šešire, naočale i satove. Kaže da voli nositi sve što odgovara njegovom trenutnom raspoloženju i pritom se ne ograničava društvenim normama. Budući da je trenutačno, radi drugih Vladanovih obveza, na našu žalost, Lonely robot in a wasteland na čekanju, s portala Fashion.hr preispitali su ovog popularnog modnog blogera čime se sada bavi, kakvo je njegovo mišljenje o regionalnoj modnoj sceni, a dotaknuli su se i pokoje light modne teme.

Foto: Lonely robot in a wasteland

U kakvom je stadiju trenutačno tvoj blog Lonely robot in a wasteland? Što se u ovom trenutku događa u galaksiji modnih blogova u BiH? Pojavljuju li se "neki novi klinci"?

Blog je, nažalost, on the back burner zbog mnogobrojnih obaveza i projekata na kojim radim, ali se planiram ponovo vratiti redovnom bloganju i to čim prije. Kada je u pitanju blogerska modna scena mislim da je došlo do izvjesnog zasićenja, novi blogovi se pojavljuju gotovo svakodnevno. Nisam stigao popratiti sve, ali vjerujem da će oni kvalitetniji svakako isplivati. Trenutno ne bih mogao nikoga izdvojiti, pogotovo kada su u pitanju muški blogeri.

Kako se, po tvom mišljenju, odijevaju tvoji zemljaci? Nedostaje li im slobode?

Većina vjerojatno ne zna da je moj prvi blog ustvari bio pokušaj street style bloga (Balkan street style) koji je kasnije pretvoren u ovaj sadašnji jer tada nisam imao vremena da se tome posvetim onako kako sam htio. To je nešto što me uvijek privlačilo. Prvi blogovi koje sam počeo pratiti ustvari su bili street style blogovi te su upravo oni odigrali ključnu ulogu u mom prvotnom interesiranju za modu. Kada mi je lifestyle portal Fashion.Beauty.Love ponudio ovaj projekt, oduševljeno sam prihvatio jer je to nešto u čemu iskreno uživam. S obzirom da živim u Bosni slikanje street stylea je i svojevrstan izazov. Iako je situacija mnogo bolja nego prije daleko je to od nekih svjetskih metropola gdje bih jedan post vjerojatno završio za pola sata dok to ovdje uključuje višesatno čekanje i ganjanje ljudi.

Cijeli intervju pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Ima samo 21 godinu, a njen blog obožavaju i izvan granica Hrvatske

Komentara 1

MA
malaodzagreba
20:05 30.01.2015.

Nema šta zna se kakvi muškarci se vole tako naslikavati, pozirati i bitna im je moda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije