Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion Week Zagreb by Afrodita.

Evo tko će otvoriti ovosezonski Fashion Week Zagreb by Afrodita

Pounje i Helena
Foto: Jelena Balić
1/3
30.05.2016.
u 14:26

Modna dizajnerica, stilistica i kostimografkinja Marija Cvitanović predstavlja kampanju s Helenom Minić Matanić za novu kolekciju Marka M Vintage Glamour Pounje s kojom će u petak 3. lipnja otvoriti Fashion Week Zagreb by Afrodita.

Modna dizajnerica, stilistica i kostimografkinja Marija Cvitanović predstavlja kampanju s Helenom Minić Matanić za novu kolekciju Marka M Vintage Glamour Pounje s kojom će u petak 3. lipnja otvoriti Fashion Week Zagreb by Afrodita. 

Novom kolekcijom Vintage Glamour za brand M Marka Pounje, Marija nastavlja uspješnu suradnju s poznatim proizvođačem modernog rublja – Pounjem koju je započela prije godinu dana, upravo predstavljanjem na Fashion Weeku Zagreb. 

Nova kolekcija M Marka Pounje odražava ženu današnjice koja uživa u vlastitom tijelu, ugodnoj podatnoj odjeći i svojoj osobnosti kroz igru kombiniranja modernog i trendovskog s vintage glamurom kojeg dizajnerica Marija Cvitanović oživljava u svakoj svojoj kolekciji. Sloboda duha žena za koje Marija kreira ključna je za transformaciju iz ležerne i senzualne bosonoge djevojke u svilenom kombinezonu ili negližeu u zavodljivu i elegantnu damu u čipkastoj večernjoj kreaciji i visokim potpeticama.

"U Heleni vidim upravo takvu, slobodnu, ležernu i senzualnu ženu”, kaže Marija i dodaje: "Ona idealno koketira sa ženstvenošću M Marka Pounje odjeće i savršeno prikazuje multifunkcionalnost i veliku mogućnost stilske transformacije naše kolekcije Vintage Glamour”. Upravo je ta multifunkcionalnost branda Marka M Pounje ono što savršeno odgovara svakoj ženi koja teži jednostavnosti i ležernosti, a u svakom trenutku se osjeća odlično i izgleda predivno. "

Svila i čipka kao već prepoznatljive omiljene tkanine Marije Cvitanović kao i besprijekorni krojevi nagližea, haljina-spavaćica, kombinezona i tunika koji opušteno padaju niz tijelo, ali naglašavaju sve što se na ženskom tijelu uvijek treba decentno naglašavati. Ovo su modeli uz koje ništa više nije potrebno, sami po sebi i više su nego dostojni svake prigode. 

>>Kada želite biti u trendu na ulicama Zagreba, onda to izgleda ovako...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije