Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriva skriveno

Evo što vaše donje rublje govori o vama

grudnjaci
Foto: Thinkstock
21.06.2016.
u 07:00

Neke žene donje rublje biraju kao poruku koju žele odaslati, neke dokazuju da su samosvjesne, a neke da ih en zanima tuđe mišljenje već ono kako se one same osjećaju.

Donje rublje koje birate i otkriva i više nego biste pomislili. 

Neke žene donje rublje biraju kao poruku koju žele odaslati, neke dokazuju da su samosvjesne, a neke da ih en zanima tuđe mišljenje već ono kako se one same osjećaju. 

Bilo kako bilo, boja vašeg donjeg rublja otkriva nešto o vama.

Crno

Crna boja je klasik. Tako i kod odabira donjeg rublja. Ako  želite igrati na sigurno, onda ćete birati crno donje rublje. 

Plavo

Osobe koje biraju plavo donje rublje su avanturisti. Naravno, postoji više nijansi plavih, a ako birate "baby plavu" pokazujete da ste još uvijek ili se osjećate mlado. Ako želite osvojiti svijet i samouvjereni ste, birate kraljevsko plavu.

Crveno

Povezuje se sa strašću, rijetko sramežljive žene biraju žarko crveno donje rublje, ali ga biraju žene koje su energične i strastvene i imaju kontrolu. 

Bijelo

Najčešća boja donjeg rublja je upravo bijela. Ne odskače previše od prirodne boje kože, označava jednostavnost i čistoću, nevinost. Osobe koje biraju bijelo donje rublje nisu željni previše eksperimentiranja i drže se "provjerenog". 

>>Kako zavesti djevojku bez ijedne riječi? Muškarci, proučite ovo...

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:55 23.06.2016.

nije istina...crveno se nosi onih "nezgodnih" dana u mjesecu, zlu ne trebalo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije