Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne biste ni pomislili

Evo što će vam se dogoditi ako prestanete prati kosu

Kosa
Foto: Instagram
1/9
01.12.2015.
u 08:20

Ako ste među rijetkima koji bi se upustili u ovakav pothvat, evo što će vam se dogoditi kada prestanete prati kosu. I bit ćete iznenađeni

Pada li vam na pamet jednostavno prestati prati kosu?

Na društvenim mrežama korisnici objavljuju svoja iskustva i svi se slažu u jednome: Prva dva tri tjedna su najgora!

Ako ste među rijetkima koji bi se upustili u ovakav pothvat, evo što će vam se dogoditi kada prestanete prati kosu. I bit ćete iznenađeni.

1. Manje će se mastiti.

Zasigurno da će prva dva tjedna biti mučna. I kosa će biti masna, ali nakon toga prestat će proizvoditi toliko "masnoće" koja se luči zbog dehidracije vlasišta uzrokovane učestalim pranjem industrijski proizvedenim šamponima za kosu. 

2. Postat će sjajnija. Iako će "pokupiti" mirise, vaša kosa će biti sjajnija i zdravija. Neumjesno je hodati smrdljive kose te je stoga jednom tjedno isperite mješavinom vode, sode bikarbone i jabučnog octa. 

3. Manje ispucalih vrhova. 

4. Boja na kosi će dulje trajati

Obožavateljice novog trenda nepranja kose šamponima, dijele svoja iskustva putem društvenih mreža. Na Instagramu objavljuju fotografije svoje kose "prije" i "poslije". 

>>Ovih 5 namirnica spriječit će da vam kosa postane sijeda

Komentara 8

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:14 30.11.2015.

Ne perite kosu i bit će te spremni za Božić za dragoga.

MA
Majur
20:41 30.11.2015.

Znači zbog toga četnici i Talibani imaju tako predivnu kosu...

IM
Immanuell
00:34 01.12.2015.

Ma ima tu nešto, ali tomi nalikuje na onu priču kad je žena čekala muža pomorca da se vrati doma, a on joj u svakom pismu pisao "nemoj se slučajno oprat"! Pa se nisu prale (dole naravno) po dva mjeseca! 100% je i njima "frizura" dole bila sjajnija i zdravija. O mirisima bolje ne pisati...... Sve O.K., ali što vrijedi da ti dragi primijeti kad mu dolaziš na date da ti je kosa prekrasna i sjajna, a kad dođeš blizu i kad zamašeš njome prisjedne mu i date i večera i sve što je planirao od nesnosnog smrada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije