Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alexander wang x H&M

Evo kako nositi dizajnerske komade o kojima bruji cijeli modni svijet

Alexander Wang za H&M
Foto: John Pavlish
1/4
31.10.2014.
u 08:17

Sljedećeg tjedna u H&M na Cvjetnom dolazi kolekcija njujorškog dizajnera Alexandera Wanga. Editorijal s IT komadima snimio je John Pavlish za portal Buro 24/7

Sljedeći tjedan, točnije 6. studenog H&M će otvoriti svoja vrata svim ljubiteljima estetike dizajnera Alexandera Wanga.

Sportski chic na njujorški downtown način ono je što Wang radi najbolje i po čemu se uspio istaknuti u valu novih dizajnerskih lica koja su prije nekoliko godina tražila svoje mjesto na konkurentnoj američkoj modnoj sceni.

Foto: John Pavlish

Wang je uspješno prenio duh svojih prêt-à-porter linija u ovu pristupačniju koja ne zaostaje kvalitetom ni dizajnom, piše Büro 24/7.

Nosioci ženske kolekcije svakako su predimenzionirane tople jakne koje mogu poslužiti i kao unisex komadi, ali i fantastična color block haljina s prorezima.

Trend logomanije prisutan je na crop topovima, jaknama, rukavicama i tajicama, a posebnu pozornost obratite na cipele, pogotovo na dvoslojni model polučizmica s visokim potpeticama koje će sigurno biti bestseller kolekcije.

Cijeli editorijal pogledajte na portaluBüro 24/7.

>>TOP 10 komada iz kolekcije Alexander Wang x H&M koje bismo željeli u svom ormaru

>>Barbara Nola u boksačkom okršaju s modom odjevena u Alexandera Wanga za H&M

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije