Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domaća moda na jednom mjestu

Ella Dvornik, Ivana Marić, Lorena Nosić tek su neke od poznatih koje su pohrlile na otvorenje DBOXX-a

Dboxx poznati na otvorenju
Foto: PR/Pixsell
1/9
02.10.2015.
u 11:12

Na jednoj adresi konačno su okupljena brojna modna imena koja su dosad svojim kolekcijama odjeće, torbi, cipela, nakita te ostalih modnih dodataka osvojila brojne poklonike

U samom središtu Zagreba otvoren je novi conceptstore zanimljivog imena DBOXX.

Domaći dizajneri i brendovi na jednom mjestu od sada su dostupni u moderno uređenom prostoru na adresi Petrinjska 85 u prodajnom prostoru koji je okupio neke od omiljenih imena domaće modne scene. Marina Design, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Robert Sever, Ruke, Jet Lag, Borša Bag, Mara D, Clox, Little Wonder, Ivančica Hrustić, Nataša Jeletić, Belma Tvico, Bag te Carol Studio samo su neka od imena koja su dostupna u novootvorenom DBOXX kao i DBOXX web shopu.

Nova šoping-adresa okupila je brojne poklonike domaće mode na otvorenju, a bogatu ponudu došli su pogledati: Ella Dvornik, Ana Radišić, Ivana Marić, Lorena Nosić, Lea Mijatović, Edita Misirić, Tihana Harapin, Lara Antić i mnogi drugi.

Na jednoj adresi konačno su okupljena brojna modna imena koja su dosad svojim kolekcijama odjeće, torbi, cipela, nakita te ostalih modnih dodataka osvojila brojne poklonike.

– Primijetili smo kako na našoj modnoj sceni nedostaje mjesto na kojem možete pronaći više domaćih brendova, a s druge strane, ima jako puno dizajnera koji rade, stvaraju i imaju određeni krug obožavatelja iako nisu stalno prisutni na jednom prodajnom mjestu. Zato je naša želja bila otvoriti mjesto koje će ponuditi dizajnerima priliku da dođu do svojih kupaca, ali želimo biti i mjesto na kojem će naši posjetitelji pronaći svoje omiljene modne brendove, ali će se kod nas i dobro osjećati, ugodno družiti uz neka naša tematska događanja te steći nova zanimljiva poznanstva i iskustva – istaknula je Mateja Stipić, voditeljica projekta DBOXX.

>>Za 20. obljetnicu Fashion.hr-a petodnevni spektakl sa 16 modnih revija

Komentara 1

PR
protuudar
03:12 03.10.2015.

Katastrofa ...kaj su ove coprnjice tak namazali.....kaj je to neki sekta dučan....odvratno!....U stvari kad pogledaš uzvanice.....baš je fensi šmensi....super je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije