Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Design by Bura

Elegantna i hrabra modna priča

Design by Bura
Foto: Promo foto
1/2
28.04.2016.
u 15:27

Design by Bura novi je modni brand na hrvatskom tržištu koji u svojim kolekcijama ujedinjuje elegantne krojeve s hrabrim i nepredvidim dizajnom

Prije nekoliko mjeseci hrvatski modni brand Design by Bura otvorio je vrata svog showrooma u Zagrebu, na IV. katu u Ilici 190. Na navedenoj adresi može se otkriti jedna vrlo inspirativna modna priča.

Design by Bura, baš kao i istoimeni vjetar, ima dva lica. U svojim kolekcijama ujedinjuje suprotnosti - kombinira čiste i elegantne krojeve s nepredvidivim i hrabrim materijalima i dizajnom.

Bura je i poput žena koje nose njezin dizajn - to su samopouzdane žene, čvrstog, neustrašivog karaktera, no istovremeno one su ženstvene i elegantne, slobodne i nesputane.

Trenutno su u showroomu izložene dvije linije koje povezuje “made-to-measure” izrada. Prva linije sastoji se od haljina, suknji, bluza, majica, tunika i jakni, dok druga linija obuhvaća mini kolekciju vjenčanica.

Zbog individualnog pristupa, unikatnih modela i upotrebe isključivo visokokvalitetnih prirodnih materijala, Design by Bura u vrlo je kratkom vremenu postao jedan od prepoznatljivih modnih brandova na hrvatskom tržištu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije