Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Ekskluzivni intervju s britanskom modnom novinarkom svjetskog glasa Hilary Alexander

Hilary Alexander
Foto: VL
1/3
09.10.2015.
u 11:54

Jelena Veljača za Divu je razgovarala s Hilary Alexander, svjetski poznatom modnom novinarkom koja je u Zagreb stigla zbog snimanja reality showa Britain's Next Top Model. Zašto je britanska modna scena tako uzbudljiva i tako važna i što misli o načinu na koji se odijevaju Hrvati, sve je to ispričala Jeleni Veljači.

Pratili smo i za Zagreb veliki modni događaj, spektakl Diva Style Dolls, humanitarno događanje u kojem je moda odigrala glavnu ulogu. Dvadesetak hrvatskih dizajnera u svoje je kreacije odjenulo lutke lutkara Patricija Aguera. Istovjetne modele nosile su i manekenke, ali i finalistice showa Britain's Next Top Model koji je u hrvatsku stigao zahvaljujući Viktoru Dragi. Lutke su prodane ne aukciji, a prihod je otišao udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna. Ponosni smo!

U mjesecu kad podižemo svijest o toj bolesti donosimo i priču o hrabroj Giuliani Rancic, američkoj urednici i novinarki koja je dobila bitku s karcinom, a ružičasta vrpca provlači se i kroz naše modne i beauty rubrike.

Ne propustite novi broj magazina Diva, samo sutra u paketu s Večernjim listom za 5 kuna, a do kraja mjeseca u prodaji za 14 kuna.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije