Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njega i zaštita

Ekskluzivna linija prirodnih proizvoda za njegu tijela s narom

Dr. Organic nar
Foto: PR FOTO
1/9
24.05.2016.
u 14:34

Čudesna svojstva nara poznata su od drevnih vremena pa se ova nevjerojatna voćka još u antičko vrijeme koristila kao lijek.

Priroda je čudesni saveznik naše ljepote i zdravlja, pružajući koži potpunu njegu i zaštitu.

Jedan od najmoćnijih darova prirode je nar, kojeg se nerijetko naziva i crvenim zlatom među voćem. Bogat moćnim antioksidansima, polifenolima, esencijalnim aminokiselinama, mineralima i vitaminima A, C i E, nar snažno djeluje na zdravlje i njegu kože. Inspirirani prirodom i njezinim nevjerojatnim moćima, stručnjaci brenda Dr.Organic, predstavljaju ekskluzivnu i zaokruženu Dr.Organic Nar liniju prirodnih proizvoda za njegu tijela s narom, pravim eliksirom mladenačke i njegovane kože.

Čudesna svojstva nara poznata su od drevnih vremena pa se ova nevjerojatna voćka još u antičko vrijeme koristila kao lijek. Izražena blagotvorna svojstva nara djeluju na zdravlje i njegu podrazumijevajući pod tim pomlađivanje, hranjenje i hidrataciju stanica i zacjeljivanje manjih iritacija kože. Izuzetno nježan, no snažan po pitanju zaštite, nar proljepšava kožu i kosu neutralizirajući štetne radikale kisika nastale zagađenjem i ultraljubičastim zračenjem, pruža puni spektar zaštite od sunca blokirajući UVA i UVB zrake.

Sva snaga i nevjerojatna svojstva nara sadržana su u Dr.Organic Nar liniji prirodnih proizvoda za njegu tijela namijenjenoj održavanju zdrave, glatke i sjajne kože kroz obranu i revitalizaciju stanica kože, restrukturiranju i jačanju kose te održavanju oralnog zdravlja zahvaljujući snažnim aktivnim svojstvima svojih sastojaka. Nar daje esencijalne hranjive tvari i vlagu koje su kosi i koži potrebne da bi ostale zdrave i mlade, prirodno obnavlja ljepotu kože stimulacijom stvaranja kolagena i potporom njene unutarnje strukture, pomaže kosi da ponovno dobije čvršći, podatniji i sjajan izgled.

Kliničke studije potvrđuju učinkovitost nara u regeneraciji stanica u dva najvažnija kožna sloja; epidermalnom i dermalnom sloju. Sprečavajući gubitak vode iz stanica nar pomaže koži da prirodno obnovi potrebnu vlagu, ali je i štiti od starenja. Antiseptičko djelovanje nara čini ga blagotvornim i za oralno zdravlje, pomažući zacjeljivanje rana u ustima i ublažavanjem iritacija usta, grla, desni i zuba.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije