Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udobne i funkcionalne

ECCO predstavio novu kolekciju proljeće/ljeto 2016. Jeste li vidjeli veliku tenisicu?

ECCO
Foto: PR FOTO
1/24
23.05.2016.
u 14:30

Dok se drugi proizvođači obuće koncentriraju na cipelu, Ecco se koncentrira na stopalo i činjenicu da oblik i izgled trebaju slijediti funkcionalnost.

U subotu u ECCO trgovini u zagrebačkoj Ilici predstavljena je kolekcija proljeće/ljeto 2016.

ECCO, vodeća tvrtka u svijetu za inovativnu udobnu obuću za muškarce, žene i djecu izgradila je svoj uspjeh na dizajnu i kvaliteti kože te inovativnoj tehnologiji. Uz iznimnu udobnost, visoku kvalitetu materijala i inovativni dizajn ECCO se nalazi u samom vrhu proizvođača obuće. Ovaj brend nudi odgovore na brojna pitanja pa čak i ono koje žene muči već dugi niz godina: kako uživati u modi visokih peta, a istovremeno se cijeloga dana osjećati udobno u cipelama. Tko ne vjeruje neka proba!

Filozofija je ovog brenda jednostavna, u njezinom središtu je - stopalo. Dok se drugi proizvođači obuće koncentriraju na cipelu, Ecco se koncentrira na stopalo i činjenicu da oblik i izgled trebaju slijediti funkcionalnost.

Sve ove značajke krase i kolekciju proljeće/ljeto 2016. Ispunjena je cvjetnim uzorkom, savršenim nijansama i pastelnim bojama koji osvajaju na prvi pogled. Takav šaroliki asortiman koji kombinira stil i udobnost apsolutno ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih. Bilo je tu i poznatih lica. Uz modne blogerice Milu Puljiz i Barbaru Repe, ECCO kolekciju predstavila je prisutnim novinarima i osobama iz medija glumica Nataša Janjić koja se oduševila ECCO proizvodima.

Kolekcija proljeće/ljeto dostupna je u svim ECCO trgovinama. Modeli cipela, torbi i novčanika pronašli su svoj put u ECCO trgovine s proljetnim bojama i pomno odabranim detaljima.

Potražite ECCO trgovinu u Zagrebu, Rijeci i Splitu i uvjerite se u ECCO kvalitetu.

Foto: PR FOTO

>>Sanja Doležal zablistala u novim salonkama, a Ronald Braus u svevremenskim tenisicama

>>Sandale i mokasine za svaki dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije