Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspiracija za kosu

Dosadila vam je vaša uobičajena frizura? Ne morate posegnuti za škaricama!

kosa
Foto: Thinkstock
19.04.2014.
u 12:15

Ako vam je vaša svakodnevna frizura dosadila, a niste spremni na drastične promjene duljine ili boje kose, posušajte naše savjete i unesite malo svježine u vaš uobičajeni izgled...

Ako vam je vaša svakodnevna frizura dosadila, a niste spremni na drastične promjene duljine ili boje kose, posušajte naše savjete i unesite malo svježine u vaš uobičajeni izgled.

Neobavezno

Da biste postigli hippy ili bohemski izgled, prvo utrljajte pjenu za učvršćivanje u vlažnu kosu, a zatim je isfenirajte. Kada je kosa potpuno suha, uvijte je širokim figarom i zapamtite da ovdje nije cilj savršenstvo. Na kraju, raščešljajte kosu, ali pazite da ne ispravite lokne.

Valoviti paž

Tko kaže da paž frizura mora biti ravna? Uvijte figarom šire pramenove u različitim smjerovima. Potom lagano prođite prstima kroz kosu, a zatim je učvrstite lakom.

Mašnica

Nakon što ste ispeglali kosu poprskajte je lakom, napravite konjski rep na potiljku i podijelite ga na tri jednaka pramena. Središnji pramen pričvrstite ukosnicom, da vam ne bi smetao. Lijevi dio savinite u “omču”, a kraj provucite ispod njega i pričvrstite ukosnicom. Ponovite isti postupak s desnim pramenom. Konačno, središnji pramen savinite prema dolje, pokrijte središte mašnice i učvrstite ukosnicama.

Foto: pixabay

>>Savjeti za njegu duge kose: Neka bude lijepa i zdrava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije