Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tip-top usnice

Donosimo savjete kako spriječiti razmazivanje sjajila

ruž za usne
Foto: Thinkstock
28.02.2014.
u 19:00

Ako želite istaknuti vaše usne nakon primjene ruža, pobrinite se da stavite minimalno sjajila za usne.

Niti jedna žena neće biti sretna kad joj se razmaže šminka. Donosimo savjete kako spriječiti razmazivanje sjajila.

1. NANESITE MANJE

Ako želite istaknuti vaše usne nakon primjene ruža, pobrinite se da stavite minimalno sjajila za usne. Da ste pretjerali sa upotrebom sjajila za usne, vidjet će se po kutovima usana.

2. STAVITE BAZU NA USNE

Da bi spriječili razmazivanje sjajila za usne, nanesite malo baze na usne prije stavljanja sjajila. Uzmite nekoliko kapi baze na prst, a zatim ga utrljajte na usne.

3. PUDER

Nanijeti malo pudera u prahu na i oko usana prije nanošenja sjajila za usne. Ovo je jedan dobar savjet koji se može koristiti čak i prije nanošenja make upa na oči. Puder održava šminku stabilnom i ne dopušta znoju da je razmaže.

4. OLOVKA ZA USNE

Ako želite istaknuti oblik vaših usana i učiniti ih sočnim, onda nanesite olovku za usne. Ona će učiniti vaše usne punijim i spriječiti razmazivanje sjajila.

>>Imate samo 5 minuta, a morate zablistati? Ništa lakše!

>>Žene, radite li ovo? Riješite se loših navika što prije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije