Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'licemjer zbog odjeće'

Donald Trump opet 'pljunuo sebi u usta' i potaknuo lavinu kritika na Twitteru

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
27.08.2015.
u 14:24

Društvene mreže prepune su kritika na njegov račun, a jednu od posljednjih lavina na svoj račun izazvao je sam "licemjernom izjavom"

Da imati puno novaca ne znači biti i najsretniji na svijetu, ponovno je dokazao nepromišljeni tajkun Donald Trump.

Dokazao je i da "odijelo ne čini čovjeka" i da novac ne može baš sve kupiti. A upravo je, ovaj put, riječ o odijelima, odnosno o liniji odjeće za muškarce s njegovim potpisom. 

Društvene mreže prepune su kritika na njegov račun, a jednu od posljednjih lavina na svoj račun izazvao je sam "licemjernom izjavom".

Slavni model Heidi Klum bila je jedna od posljednjih meta njegovih neumjesnih kritika koje je prevalio javno preko svojih usta komentirajući njen "istrošeni" izgled, a ovaj put se, slavni bogataš, obrušio na emigrante Meksikance.

A što su mu to oni skrivili?

"Meksikanci nisu ništa drugo nego kriminalci, silovatelji i dileri. Treba podići zid da ne dolaze u SAD"

Izjava je to koja je bila povod da ga mnogi internet korisnici optuže za licemjerje jer upravo se linija odjeće koja nosi njegov potpis proizvodi u, pogađate, Meksiku.

Očito, Meksikanci nisu dovoljno dobri da dolaze u Sjedinjene države, ali su dovoljno dobri da za njega šiju odjeću, piše Business Insider

 

 

 

>>Donald Trump opleo po slavnoj ljepotici, ona mu uzvratila potezom kojem se nije nadao

 

Komentara 7

CA
capella
20:50 27.08.2015.

Zašto licemjer? Otvorio je tvornicu u Meksiku i omogućio da rade u svojoj zemlji.

DU
Deleted user
19:41 27.08.2015.

Republikanci ovakovom retorikom odbijaju manjine koje to vise i nisu i zene. Zbog potreba stranackih izbora izjave i stavovi su sve ekstremniji sto ce biti problem bez obzira tko na kraju bude republikanski kandidat.

IM
Immanuell
11:16 28.08.2015.

Pa nije rekao ništa neistinito. Tko želi provjeriti, neka malo ode u Mexico, ali ne slijedeći puteve turističkog vodiča u grupi, nego neka se odmakne malo dalje u ulice. Dovoljno je otići u Tijuanu i boraviti tamo jedno 20 dana. Ako preživite, moći ćete pričati drugima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije