Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fashion Week

Dolce&Gabbana kopirali Versacijevu vjenčanicu Angeline Jolie?

Dolce & Gabbana kolekcija posvećena majkama
Foto: /IPA/PIXSELL
1/18
02.03.2015.
u 12:24

Uz veliki natpis 'Mamma' na pisti, manekenke s bebama u rukama, ali i trudna Bianca Balti iznijele su modne komade o kojima će se zasigurno još pričati

Ovo je mjesec u kojem se slavi Dan žena, a modni brand Dolce&Gabbana iz svoje je "tvornice", prigodno baš na milanskom Fashion Weeku, predstavio kolekciju za sezonu jesen/zima 2015./2016. koja je sve oduševila.

Uz veliki natpis "Mamma" na pisti, manekenke s bebama u rukama, ali i trudna Bianca Balti iznijele su modne komade o kojima će se zasigurno još pričati.

Posvećena majkama, kolekcija je prožeta nježnim crtama uz kombinaciju malo strastvenijih boja i "zatvorenijih" linija.

Ruža kao lajtmotiv prisutna je na većem dijelu kolekcije, ali još neki detalji zapeli su za oko svim prisutnima i neodoljivo podsjetili na vjenčanicu slavne Angeline Jolie.

Riječ je, naravno, o dječjim crtežima koji su nas odmah podsjetili na crteže djece Brada i Angeline kojima je bila ukrašena Joliena vjenčanica i o kojoj se mnogo pisalo u medijima, a koju je za slavnu glumicu i humanitarku osmislila Donatella Versace.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji...

Foto: /IPA/PIXSELL

Foto: Reuters/Pixsell

>>Objavljene prve fotografije s tajnog vjenčanja Angeline Jolie i Brada Pitta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije