Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Model Search

Djevojke 'iz susjedstva' makeoverom postale modeli za naslovnicu

Model search
Foto: PR FOTO
1/15
17.04.2015.
u 12:17

Organizacijski tim Cro A Portera, na čelu s Tihanom Harapin Zalepugin, protekloga vikenda održao je potragu za novim licima na modnoj sceni

Nakon prošlogodišnje uspješne potrage za novim licima, koja je rezultirala danas uspješnim modelima koji smjelo koračaju pistama domaće i inozemne modne scene, organizacijski tim Cro A Portera, ovoga puta na čelu s iskusnom menadžericom Tihanom Harapin Zalepugin, započeo je Model Search, novu potragu diljem Hrvatske.

Prva stanica – Rijeka, grad poznat po lijepim djevojkama i mladićima ni ovaj put nije razočarao.

Na castingu je čak 19 odabranih dobilo priliku prvi put predstaviti se pred timom modnih profesionalaca te se okušati u ulozi modela.

U samo nekoliko sati, kandidati su se pred očima okupljenih posjetitelja pretvarali u modele s naslovnica i doživljavali preobrazbe kojima se nisu nadali.

Voditeljica Ana Radišić, i sama prelijepa Riječanka, imala je pune ruke posla predstavljajući nova lica i trendove za ovu sezonu koje su tijekom make-overa nosili izabrani mladići i djevojke.

>>Francuska donijela zakon o zabrani premršavih modela

>>Najveća proizvodnja hrvatske tekstilne industrije u Sisačko-moslavačkoj županiji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije