Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
super kupovina

Dizajnerska eNVy room torbica na poklon svakom kupcu Dove proizvoda

envy room torbica
Foto: Press foto
1/3
16.04.2014.
u 13:53

Ekskluzivne pismo torbice s eNVy room potpisom, nastale u suradnji s brandom Dove, do kraja ovog mjeseca razveselit će sve kupce Dove proizvoda u dm – drogerie markt trgovinama.

Uz kupnju dva Dove proizvoda do kraja travnja u dm-drogerie markt trgovinama, svi će kupci dobiti na poklon ekskluzivnu torbicu koju je za Dove kreirao poznati dizajnerski dvojac eNVy room.

U svojoj kolekciji za proljeće-ljeto 2014., prikazanoj na tjednu mode Fashion.hr, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, koji godinama njeguju prepoznatljivi ženstveni stil, lansirali su dvije elegantne pismo torbice inspirirane originalnim Dove oglasom iz davne 1962. godine.

Foto: Press foto

Te je godine Dove predstavio revolucionarni beauty sapun s patentiranim spojem nježnih sastojaka za čišćenje i hidratantne kreme. Dove naslijeđe bazirano je na tada danom obećanju koje brand održava već 50 godina i na osnovu kojeg je izrastao u jedan od najtraženijih beauty brandova na svijetu.

– Dove neće isušiti vašu kožu. To je poruka i retro oglasa koji je oživio kroz majstorstvo dvojca eNVy room.

Vintage reklama osnovni je motiv ovih popularnih pismo torbica, a sam print rezultat je kombinacije elemenata stripa, fashion ilustracije i pop arta te predstavlja svojevrsnu reinterpretaciju originalnog oglasa.

Torbice će na poklon dobiti svi kupci dva Dove proizvoda u dm – drogerie markt trgovinama, a ova pogodnost traje do kraja travnja.

Foto: Press foto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije