Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crveni tepih Zlatnog globusa

Dekoltei 'do pupka' u prvom planu, Kylie Jenner zaboravila donje rublje...

Crveni tepih, dekoltirane haljine
Foto: Reuters/PIXSELL
1/20
09.01.2017.
u 09:34

Posebnu pozornost privukla je Heidi Klum koja se pojavila u crno-bijeloj haljini i izmamila uzdahe prisutnih preplanulom puti koju je zaradila sunčajući se u toplesu u Miamiju proteklih dana.

Ovogodišnja dodjela Zlatnih globusa privukla je na crveni tepih slavne dame koje su opet pokazale kako mogu mnoge iznenaditi.

Bilo je tu svega, ali poznate dame najčešće su odlučile ovog puta pokazati svoj duboki dekolte. Druge su, pak, došle "zatvorene do grla", u haljinama koje ističu liniju tijela.

Posebnu pozornost privukla je Heidi Klum koja se pojavila u crno-bijeloj haljini i izmamila uzdahe prisutnih preplanulom puti koju je zaradila sunčajući se u toplesu u Miamiju proteklih dana.

Foto: Instagram

Foto: Reuters/Pixsell

Sofia Vergara, Nicole Kidman i Drew Barrymore na crveni tepih donijele su sjajilo i šljokice u haljinama bez naramenica.

Foto: Instagram

Kylie Jenner zasjala je u metalik-haljini srebrnog sjaja, ali posebno je privukla pozornost činjenica da je 19-godišnjakinja, koja je došla kao pratnja svojoj sestri Kendall, prošetala bez donjeg rublja. Intimne dijelove više puta pokušala je skriti rukom.

sister date 👭

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Sve fotografije pogledajte u galeriji....

Kristen Bell

Foto: REUTERS

Foto: Reuters

Gal Gadot

Foto: REUTERS

S još dubljim dekolteom istaknula se Mandy Moore

Foto: REUTERS

Foto: Reuters

>>S čak 7 pobjeda u kategorijama, La La Land velik je pobjednik Zlatnih globusa

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:06 13.01.2017.

"suncajuci se u topless-u, cak stovise toplesu", veli novinar. Kako se moze biti u topless-u? Rijec doslovno znaci "bez gornjeg dijela" tako da je moguce suncati se topless, ali u topless-u? I nisu primarni dekoltei do pupka, nego izrezi na ledjima do s.pka, koje vrla nam novinarka nije mogla vidjeti jer naravno da tamo nije bila, nego je prepisala clanak s interneta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije