Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poput holivudskih diva

Dah Francuske u proljetnoj kolekciji Kaftan studija

Kaftan studio kolekcija
Foto: Edvin Kalić
1/14
12.02.2016.
u 07:56

Mnogi kažu da je upravo zahvaljujući dizajnu Kaftan studia - crveni tepih na Sarajevo Film Festivalu dobio i jednu novu dimenziju

Kaftan studio kolekcija Proljeće /Ljeto 2016. koloristički je inspirirana pejzažima francuskog impresioniste C. Moneta. Silueta ove sezone je lagana, konkretna, posjeduje prepoznatljivu Kaftanovu senzualnu prefinjenost i eleganciju.

Transparentne dizajnerske forme su obogaćene razigranim ručno rađenim detaljima i cvijetnim uzorak. Duž čitave kolekcije su prisutni mekani materijali, forme su jasno definirane minimalističkim dizajnerskim potezima te nedvosmisleno sugeriraju na visoku dozu estetike. Kaftan studio s novom kolekcijom ponovo naglašava ljepotu i nježnost žene.

Foto: Edvin Kalić

Foto: Edvin Kalić

Francuski impresionist C. Monet i njegova djela poslužili su kao inspiracija za ovu čarobnu kolekciju sarajevskog Kaftan studija iz Sarajeva čiji su osnivačice sestre dizajnerice Nermina Hodžić i Emina Hodžic Adilović.

Romantične haljine, raskošne dugačke suknje i neodoljive bluzice u fokusu su ove kolekcije, a nježne, ženstvene boje naglašavaju damske krojeve koji podsjećaju na odjeću koju su nosile holivudske sirene s velikog platna.

Mnogi kažu da je upravo zahvaljujući dizajnu Kaftan studia - crveni tepih na Sarajevo Film Festivalu dobio i jednu novu dimenziju. Naime, iako je crveni tepih SFFa odavno prisutan, do prije nekoliko godina unazad se i nije baš puno obraćala pažnja na to u čemu ćete se pojaviti na crvenom tepihu SFF-a, sve je više manje bilo casual. Međutim, ubrzo nakon što su se pojedine dame pojavljivile u kreacijama Kaftan studija i zatim pokupile naslovnice svih BH magazina, stavio se i jedan dodatni fokus na taj red carpet koji je pored filmskog postao i modni, upravo kao što je to i slučaj sa svim festivalskim red carpetima u svijetu.

Foto: Edvin Kalić

Foto: Edvin Kalić

Ono po čemu je Kaftan studio specifičan je ručni rad po mjeri klijenta, te finoća izrade kreacija kao i potpuna posvećenost svakoj klijentici bez obzira bila to osoba iz javnog života ili dama koja želi lijepo izgledati u svečanim ili privatnim prigodama.

>>Dizajnerica Andrea Zvono svoje će modne komade predstaviti na Sajmu vjenčanja u Etno selu

Ključne riječi

Komentara 1

BU
buderim
23:36 15.02.2016.

Anorexia

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije