Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
punokrvna moda

Da vampiri ustanu iz mita, očnjake bi zarili u modu Toma Forda

Tom Ford
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/27
16.09.2014.
u 09:35

Revija je održana u ponedjeljak u sklopu London Fashion Weeka, a po prvi put Ford je dao zeleno svjetlo za live stream pa ju je uživo mogao pogledati svatko s priključkom na internet

Mračna grundgerica susreće vampira koji je okreće na tamnu stranu pa prekriva bradavice svjetlucavom tkaninom i započinje svoj zavodljivi ples. I, sve to pod modnom palicom američkog dizajnera Toma Forda koji je skoknuo u London predstaviti kolekciju za proljeće i ljeto 2015.

Kao da je protekle mjesec proveo u Lijepoj Našoj pa se inspirirao sumornom kišom i tople mjesece koji su inače puni optimizma obojio u crno. Raskuštrana kosa, bijela koža koja se nazire ispod prozirne tkanine, umetci od kože i svjetlucava pokrivala na bradavicama...

Da vampiri ustanu iz sarkofaga, prvo što bi napravili jest zagrizli u modu Toma Forda.

Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Sve što je mitsko privlačno je pa tako i ova kolekcija koja modele kao da će šalje na glam-rock disko pozornicu na kojoj će zaplesati pokretima stručnjaka.

Revija je održana u ponedjeljak u sklopu London Fashion Weeka, a po prvi put Ford je dao zeleno svjetlo za live stream pa ju je uživo mogao pogledati svatko s priključkom na internet.

Veliki je to pomak s obzirom na to da su njegove revije dosad bile samo za odabrane oči.

Ako ste to propustili, zavirite u priloženu galeriju. Koliko god vampiri bili mitska bića – toliko je Fordova moda punokrvna.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Pogledajte Instagram dnevnik Mirele Forić s New York Fashion Weeka

>>Izazivala je u odijelu dubokog proreza odlučivši se grudnjak ostaviti kod kuće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije