Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječke stepenice

Crveno, bijelo i crno: Ana, Ivana i Sementa zasjenile manekenke na reviji

Riječke stepenice
Foto: La Vie foto studio
1/20
30.08.2014.
u 16:56

Osim poznatih manekenki i misica stepenicama su prošetale i poznate pjevačice, sportašice i voditeljice

U petak je u Rijeci osmi put održana modna manifestacija Riječke stepenice.

Najnovije kolekcije večernjih haljina i odijela predstavili su Vesna Sposa, Lurex, Sherri Hill, Hero4Heroes by Marijana Hero, Boutique Mondura, Eni Surijan, Showroom Antonela by Antonela Gregorović, Neva salon vjenčanica i večernjih haljina, Andy’s stuff by Andrea Anić, a od modnih dodataka brand Diana’S by Diana Sokolić s nakitom od pleksiglasa i očna optika Ghetaldus Rijeka.

Elegantne frizure i šminku potpusuju stilisti studia Perman Experience te Paola Peček i Iva Peradenić.

Osim poznatih manekenki i manekena Vedrane Linardić, Ivane Paris, Nikoline Miletić, aktualnih misica Ivane Mišure i Lane Gržetić te Dine Bubičića, Radovana Stošića spektakularnim modnim stepenicama prošetali su zlatna sportašica Ana Znaor, glumica Ana Vilenica, pjevačica Semanta Rajhard, Elena Tomeček Zdjelar...

Foto: La Vie foto studio

Maja Sulić, prelijepa bivša misica i supruga poznatog rukometaša Renata Sulića nekoliko je godina izbivala sa modne scene i nismo je imali priliku vidjeti na društvenim događanjima rado se odazvala reviji noseći haljinu butika Mondura.

Aktualna Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura zaštitno je lice modne kuće Vesna Sposa i prošetala je stepenicama u jednoj od haljina koje će nositi na svjetski izbor krajem godine.

Novinarka i urednica na HRT-u Ivana Bilen te pjevač Alen Polić nosili modele Andy's stuff dok je glumac i nekadašnji Mister svijeta Phillip Kleva doputovao iz Amerike te nosio Lurex odijelo i Ghetaldus naočale.

Program je vodila lijepa Ana Radišić.

Foto: La Vie foto studio

>>Poznate Hrvatice snimile prekrasan bajkovit editorijal!

>>U plavoj haljini svaka žena izgleda odlično! Pogledajte kako je nose naše poznate dame

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije