Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crno na crno

Coded Edge u novoj kampanji progovara jezikom moći

Coded Edge
Foto: Jure Perišić
1/6
18.09.2014.
u 15:51

Već prepoznatljiva estetika crne boje prisutna je i na vizualima kolekcije inspirirane razdobljem s početka 14. stoljeća.

Ususret još jednom Perwoll FASHION.HR-u na kojem će predstaviti svoju novu kolekciju, modni brand Coded Edge predstavlja kampanju za aktualnu kolekciju Empyreal.

Već prepoznatljiva estetika crne boje prisutna je i na vizualima kolekcije inspirirane razdobljem s početka 14. stoljeća. Crna boja smatrala se bojom moći, dostojanstva, poniznosti i umjerenosti te je do kraja 16. stoljeća obilježila odjeću na svim europskim dvorovima od Italije do Engleske.

Foto: Jure Perišić

Foto: Jure Perišić

Vođena i inspirirana tom bojom moći i dostojanstva nastala je kolekcija Empyreal. Kroz nosive komade s naglaskom na predimenzionirane kapuljače, toplije materijale i avangardne elemente, ubacivanjem kožnih dijelova, kolekcija prikazuje modernu crnu siluetu u vidu dugih haljina, pojednostavljenih suknji i toplih odjevnih komada za hladnije dane.

Kroz različite teksture poput kože i umjetnog crnog krzna razbijena je plošnost cjelokupne kolekcije. Coded Edge otišao je i korak dalje u razradi nakita koji upotpunjuje kolekciju, a sastoji se od ručno izrađenih narukvica, prstenja i oglavlja, koja daju karakterističan i već prepoznatljiv dizajnerski potpis. Empyreal kolekcija za jesen/zimu 2014./15. prikazana je u ožujku ove godine na Perwoll Fashion.hr-u te u sklopu projekta ZONA 45 na Beograd Fashion Weeku.

Foto: Jure Perišić

Foto: Jure Perišić

Mladi hrvatski brend Coded Edge stvorili su zajedničkim snagama modni dizajner Silvio Ivkić i modni fotograf Jure Perišić koji potpisuje i vizuale ove kampanje. Svoju novu kolekciju Coded Edge prikazat će u sklopu nadolazećeg Perwoll Fashion.hr-a koji će se održati od 15. do 18. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

>>Poletite s nama u Pariz. Ovo je JET LAG koji ćete voljeti

>>Jesenski trend koji volimo: Slatke haljine u stilu 60-ih

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije