Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

City Center one ponovo proglašen najkvalitetnijim u Hrvatskoj

City Center One
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
10.02.2015.
u 13:45

Cijenjena nagrada za kvalitetu QUDAL (QUality meDAL) već treći put zaredom odlazi u ruke City Centera one. Neovisno istraživanje međunarodne organizacije ICERTIAS pokazalo je da građani smatraju City Center one najkvalitetnijim shopping centrom u Hrvatskoj. Tako je, nakon što je proglašen najkvalitetnijim za godine 2011/2012 i 2013/2014, City Center one zadržao vodeću poziciju i za godinu 2015/2016.

Vrijednost ovoga priznanja još je veća kada se uzme u obzir da ga dodjeljuju potrošači na temelju svojih iskustava i mišljenja o tome tko na tržištu nudi najvišu razinu kvalitete. Unatoč sve brojnijoj konkurenciji građani i dalje najviše vjeruju City Centeru one te ga prepoznaju kao mjesto najkvalitetnijeg shoppinga.

Uz brojne druge nagrade, hrvatski građani su već četiri puta za redom City Centeru one dodijelili Best Buy priznanje prepoznajući ga kao shopping centar koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete te kao mjesto koje zaslužuje maksimalne ocjene za vrhunsku uslugu. Prema mišljenju većine građana, City Center one je toliko kvalitetan da ga rado preporučuju svojim najboljim prijateljima jer nudi apsolutno najveću razinu korisničkog iskustva prilikom kupovine pa se City Center one ponosi i titulom Prijatelja kupaca.

QUDAL istraživanje provedeno je u siječnju 2015. na 1.200 ispitanika - hrvatskih građana, korisnika Interneta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?