Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5 top modela

Cipele s vezicama na visoku petu – predmet žudnje svjetskih dama!

cipele s vezicama
Foto: ilustracija
23.10.2014.
u 11:20

Ovaj model mogli smo često vidjeti na ulicama Pariza te Milana u vrijeme održavanja Tjedana mode, a već ih se izdvaja i kao glavni trend za proljeće

Cipele s vezicama na visoku petu već su neko vrijeme na modnoj sceni, a naročito su omiljene među poznatim svjetskim damama.

Ovaj model mogli smo često vidjeti na ulicama Pariza te Milana u vrijeme održavanja Tjedana mode, a već ih se izdvaja i kao glavni trend za proljeće. Osim onih s otvorenim prstima, nose se i modeli kao što su salonke, važno je samo da se vežu na bilo koji način, piše Buro 24/7.

Foto: Aquazzura

Ovi modeli unose jednu dozu francuskog 'chica' u svaku odjevnu kombinaciju, a dok će one nešto opuštenije učiniti zanimljivijima, večernjim će kombinacijama dati jedan malo oštriji dojam. Među poznatijim brendovima je Aquazzura, ali možete ih pronaći i kod primjerice brenda Zara. Još modela cipela s vezicama pogledajte na portalu Buro 24/7.

Foto: Casadei

>>Zbog njezinih čizmica čak i princeze s Pete avenije moraju na listu čekanja

>>Hrvatska dizajnerica koju žene obožavaju otkriva tajne svog stila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije