Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavljanje kolekcije

Cipele Högl na tomboli osvojila - Tihana Harapin Zalepugin

Hogl
Foto: PR FOTO
1/9
29.09.2016.
u 09:43

Minimalističku, reduciranu od svih kićenosti, kolekciju DNK Nade Došen sjajno su upotpunili šeširi iz Ateliera Kobali, a svaki model cipela Högl odlično je podržao i naglasio ovu jedinstvenu modnu priču.

Högl Shoe Fashion već tradicionalno na pragu nove sezone u svojoj trgovini u Ilici 12 predstavlja aktualnu kolekciju.

Svaki put poziva u goste nekog hrvatskog dizajnera pa nije bilo drukčije niti ovaj put.. Kao gošća pridružila se glasovita dizajnerica Nada Došen i pokazala dio svoje kolekcije DNK.

Minimalističku, reduciranu od svih kićenosti, kolekciju DNK Nade Došen sjajno su upotpunili šeširi iz Ateliera Kobali, a svaki model cipela Högl odlično je podržao i naglasio ovu jedinstvenu modnu priču.

Foto: PR FOTO

"Jednostavnost, geometrija, postizanje balansa između oštrih i mekih linija u kroju, suprotstavljanje nježnog i strogog bilo u tkanini, bilo u silueti - to je igra koja me zaokuplja i veseli, a sve s ciljem postizanja skladnog izgleda namijenjenog ženama koje rado odjećom naglašavaju svoju osobnost. Veseli me ova suradnja s Höglom, a osobito činjenica da su se uz moje kreacije sjajno uklopili posve različiti modeli cipela – čak i oni za koje sam pomislila da su nespojivi!" - kaže Nada Došen.

Högl za nastupajuću sezonu jesen/zima nudi široki spektar modela – od dobro poznatih i omiljenih klasičnih do trendovskih među kojima se posebno ističu oni s blok potpeticama i modeli koji su ukrašeni Swarovski kristalima. Kada su čizme u pitanju, zvijezde sezone su one koje sežu iznad koljena i to u svim materijalima – finoj glatkoj koži, veluru ili u kombinacijama s elastičnom tkaninom. Osim crne i antracit koje preovladavaju u kolekciji, od boja su zastupljene i crvena u više tonova, tamnoplava, zelena te boje konjaka i pijeska, a u borbi za modnu prevlast još uvijek se dobro drži i zmijski uzorak.

Glumica Sanja Vejnović izvrsno se snašla u ulozi voditeljice, a za sugovornicu je imala doajenku mode Tihanu Harapin Zalepugin, koja je u bogatoj tomboli osvojila cipele Hogl Store-a.

Posebna gošća ovo zanimljivog događanja bila je aktualna Miss Hrvatske Angelica Zacchigna koja je prisutne oduševila svojim iznimnim pjevačkim nastupom.

Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia, šminku je osmislila Zdenka Mihelj, a za frizure se pobrinuo vrhunski tim salona Studio Marcela.

Poglede posjetitelja je posebno plijenila bivša misica, prelijepa Antonija Bračulj kojoj je ovo bio prvi izlazak u javnost nakon rođenja kćeri Lene.

>>Poznati dizajner Robert Sever otkriva sve o Martini s kojom će zakoračiti u modnu jesen

Komentara 1

HH
helgin@hogar
12:34 29.09.2016.

steta sto nije izvukla sminku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije