Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o, da...

Cijelo vrijeme ste krivo nanosili kremu ispod očiju!

Lice, krema, make up
Foto: Thinkstock
1/2
02.05.2016.
u 11:14

Sigurni smo da većina žena kremu ispod očiju nanosi prije spavanja i priznajemo, mi smo prvi koji to radimo, ali doznali smo da je to potpuno kriv pristup.

Tamni kolutovi oko očiju lako mogu razotkriti vaš stil života. Oni otkrivaju ako ste premalo spavali ili imate stres na poslu, ali to ne mora biti tako.

Iako su podočnjaci prije svega stvar genetske predispozicije, mnoge žene ipak griješe kad pomisle da su tamni kolutovi problem protiv kojeg se ne možemo boriti, ali pitanje je koji je ispravan način.

Sigurni smo da većina žena kremu ispod očiju nanosi prije spavanja i priznajemo, mi smo prvi koji to radimo, ali doznali smo da je to potpuno kriv pristup. 

Što je krivo i kako biste to trebali raditi, pročitajte na portalu Fashion.hr

>>Što trebaš znati o skidanju šminke s lica?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije