Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Cijeli je dan šetala u ovom 'outfitu', ali ovo na njoj nitko nije primijetio...

Body Paint
Foto: screenshot/youtube
1/2
19.08.2016.
u 12:41

Šetala je cijeli dan po gradu u ovom "outfitu"... Otišla je i na posao...

Samopouzdanje je kod mnogih žena veliki problem, posebice ako se radi o samopouzdanju zbog vlastitog tijela.

Kako bi to prevladala, jedna je žena, Julie, odlučila napraviti nešto nevjerojatno. Šetala je cijeli dan po gradu u ovom "outfitu"... Otišla je i na posao...

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

"Odjenula" je bijelu majicu kratkih rukava i traperice modernog kroja, poderane na koljenima.

"Odjenula" je u navodnicima jer se Julie odlučila na nešto drukčije. Njeno tijelo postalo je "slikarsko platno" u rukama umjetnika za body painting, oslikavanje tijela posebnim bojama koji joj je oslikao tijelo tako da izgleda kao da na sebi ima odjevenu majicu i traperice. No, Julie je, osim boje na sebi, bila potpuno gola.

– Dok sam odrastala, nikada nisam imala problema sa svojim tijelom dok nisam bila u zadnjim godina školovanja. Nastupala sam u mjuziklu i morala sam nositi hulahupke na pozornici. Sutradan u školi sam čula nekoga kako govori o mom celulitu na nogama.

Julie je stoga odlučila stati na kraj svojim strahovima i lošoj slici o svom tijelu tako da se uhvatila ukoštac sa svojim najvećim strahom i gradom cijeli dan hodala gola.

A upravo tu činjenicu nitko nije primijetio...

>>Šokirala se kad je doznala da je trudna, a onda je uslijedio još jedan šok zbog kojeg je i postala vijest u svjetskim medijima

Ključne riječi

Komentara 5

SA
Samson26
14:57 19.08.2016.

ima gaće nije potpuno gola

MO
morska
15:06 19.08.2016.

Vide se gacice!

DU
Deleted user
18:13 19.08.2016.

Nek proseta kroz kairo, ako ima "muda".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije