Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traume iz djetinjstv

Candice Swanepoel priznala: U školi su me ismijavali zbog izgleda

candice swanepoel
Foto: GQ/Terry Richardson
1/5
30.03.2012.
u 00:01

Prelijepa Candice, koja krasi naslovnicu svibanjskog GQ-a, otvoreno je progovorila o odrastanju na farmi, zadirkivanju u školi te glumačkim ambicijama

Viktorijina anđelica Candice Swanepoel ovog se puta nije našla u ulozi ambasadorice svoje modne kuće nego je savršeno isklesano tijelo pokazala za svibanjski broj časopisa GQ, za koji ju je fotografirao slavni Terry Richardson. Osim što je još jedanput potvrdila zašto zaslužuje nadimak "savršenstvo", ova 23-godišnja Južnoafrikanka otkrila je kako bi željela krenuti glumačkim stopama bivše kolegice Rosie Huntington-Whiteley, no smatra da je u tome koči južnoafrički naglasak.

Candice, koja je od 17. godine u vezi s brazilskim modelom Hermannom Nicolijem, nije zaboravila ni svoje korijene. Naime, odrasla je na farmi u Južnoj Africi:
– Odrastanje na farmi bilo je prelijepo iskustvo, nosila sam kombinezone, velike čizme, pomagala da se okoti tele. Bilo je to zaista zanimljivo igralište.

No osim prisjećanja života na farmi, prelijepa "anđelica" priznala je i kako su je ismijavali zbog izgleda:
– Često su me u školi zadirkivali zbog izgleda. Bila sam tako mršava, visoka i čudno sam izgledala. Godinu prije nego što su me otkrili na buvljaku, gledala sam puno FashionTV. Iako su me u školi ismijavali zbog izgleda, te manekenke s TV-a bile su vrlo slične meni. A godinu poslije postala sam model. Moram priznati, osveta je slatka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije