Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u trendu

Modni dodatak sezone: Büro 24/7 x Borboleta narukvice

narukvice borboleta buro
Foto: Borboleta Buro
1/4
06.11.2014.
u 10:11

U čast proslave drugog rođendana hrvatskog Büro 24/ 7 portala na tržište stiže elegantna limitirana kolekcija narukvica Büro 24/7 x Borboleta.

Poznati lifestyle portal Büro 24/7 predstavlja novu suradnju s omiljenim brendom hrvatskih trendseterica Borboleta.

U čast proslave drugog rođendana hrvatskog Büro 24/ 7 portala na tržište stiže elegantna limitirana kolekcija narukvica Büro 24/7 x Borboleta. Nova kolekcija donosi dva modela narukvica koje će sasvim sigurno postati najtraženiji modni dodatak za jesen/zimu 2014. Ukrašene decentnim srcem s pozlatom od 18-karatnog zlata i leptirom, Büro 24/7 x Borboleta narukvice odišu bezvremenskom elegancijom u kojoj su objedinjene filozofije oba brenda.

Foto: Borboleta Buro

Crna boja kao prepoznatljiv znak Büro 24/7 koncepta dominantna je na modelu načinjenom od finog svilenog konca idealnom za street wear kombinacije. Luksuzniji model narukvice s pozlatom od 18-karatnog zlata istovremeno je jednostavan i efektan modni dodatak, idealan kao poklon za nadolazeće blagdane.

>>Modni ekscentrik ne prestaje oduševljavati i u kolekciji za jesen/zimu 2014.

>>Aleksandra Dojčinović predstavlja novu kampanju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije