Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko je seksi

Brzo i lako! Povećajte volumen vaše kose

kosa
Foto: Thinkstock
20.04.2014.
u 13:00

Gusta, sjajna, lepršava.. I vaša kosa može biti takva. Dovoljno je da slijedite naš plan za senzacionalan volumen...

Gusta, sjajna, lepršava.. I vaša kosa može biti takva. Dovoljno je da slijedite naš plan za senzacionalan volumen.

Izbjegavajte upotrebu gustih, teških regeneratora. Ova vrsta preparata lijepi kosu i čini je težom, pa je teško ostvariti volumen. Bolje koristite regeneratore za povećanje volumena koji će ojačati kosu, omogućiti njeno lakše raščešljavanje i osigurati joj sjaj. Koristite pjenu za povećanje volumena.

Nakon ispiranja šampona, upijte višak vode iz kose blagim tapkanjem ručnikom, a zatim utrljajte pjenu za povećanje volumena. Potom se sagnite i prebacite svu kosu preko glave - sušite je tako što ćete direktno usmjeriti topli zrak iz sušila ka korijenu kose. Kada je skoro suha, ponovo prebacite kosu i završite sušenje velikom okruglom četkom.

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

>>Dosadila vam je vaša uobičajena frizura? Ne morate posegnuti za škaricama!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije