Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treći rođendan

Brojni poznati na proslavi 24/7 rođendana u stilu svjetskih glamuroznih zabava

POznati na Buro 24/ rođendanu
Foto: John Pavlish/Ino Zeljak
1/7
26.11.2015.
u 11:27

Važan dio slavljeničke večeri, ali i prethodnih dana ususret samom gala prijemu, činila je i humanitarno modna suradnja platforme Büro 24/7 s hrvatskom modnom dizajnericom Anamarijom Brkić i hrvatskim dizajnerom nakita Nenadom Soviljem

Odabrani uzvanici, veličanstvena Smaragdna dvorana hotela Esplanade, odabrana ponuda pića i slastica, posebna Büro 24/7 edicija JANA vode samo su mali dio onoga što je obilježilo proslavu treće godišnjice djelovanja medijske platforme Büro 24/7 na hrvatskom jeziku.

Poslovnjaci, glumci, dizajneri, modeli, arhitekti, znanstvenici i mnogi drugi prostigli su na proslavu kojoj se pridružila i slavna Miroslava Duma, jedna od vodećih poslovnih žena u digitalnim medijima i osnivačica medijske platforme Büro 24/7. U svega četiri godine, Duma je zajedno sa svojim suradnicima diljem svijeta, a među kojima je i hrvatska poduzetnica Mirela Forić Srna i njezin hrvatski Büro 24/7 tim, uspjela pokoriti svijet s ovom medijskom platformom. 

Važan dio slavljeničke večeri, ali i prethodnih dana ususret samom gala prijemu, činila je i humanitarno modna suradnja platforme Büro 24/7 s hrvatskom modnom dizajnericom Anamarijom Brkić i hrvatskim dizajnerom nakita Nenadom Soviljem. Oni su dizajnirali ekskluzivne Büro 24/7  modele odjeće i nakita koji će bili ponuđeni na humanitarnu prodaju, a cjelokupan prihod od prodaje tih ekskluzivnih, unikatnih modela sinoć je u visini od 20.000 kuna u cijelosti doniran Humanitarnoj zakladi Ivana Hodak. Sredstva će biti iskorištena za stipendiranje studenata iz obitelji slabijeg imovinskog stanja koji pohađaju studije ekonomije i prava, upravo kao prerano preminula Ivana Hodak.

U akustičnim baladama u izvedbi sjajne Nine Badrić uz rashlađeni Moët & Chandon šampanjac i Beluga votku u magičnoj rođendanskoj Büro 24/7 atmosferi uživali su među mnogima i Andrea i Hrvoje Čermak, Tatjana Dragović, Nevena Rendeli, Vedrana Ergić, Đurđa Tedeschi, Anamarija Brkić

Brojni uzvanici na svečanost su pristigli u najnovijim BMW 7 vozilima koje je samo za ovaj događaj ustupila tvrtka Tomić & Co. Cvjetna galerija RL osmislila je predivne aranžmane zbog kojih je esplanadina Smaragdna dvorana tu večer izgledala veličanstveno.

Iza hrvatske medijske platforme Büro 24/7 stoji poduzetnica Mirela Forić Srna zajedno sa svojim hrvatskim timom. Medijska platforma Büro 24/7 koju je 2011. godina pokrenula poduzetnica Miroslava Duma danas je sveopće poznat svjetski brend, a uz hrvatsku verziju koja djeluje od jeseni 2012. godine prisutna je na deset svjetskih tržišta dok se na novim tržištima razvija nevjerojatnom brzinom. Hrvatska verzija Büro 24/7 prva je inozemna licenca projekta odnosno prva verzija portala na nekom lokalnom jeziku na svijetu. 

>>A'marie i Sovilj ekskluzivno dizjaniraju za treći rođendan platforme Büro 24/7

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije