Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svečanost u HNK

Ove toalete oduševile su na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta

kolaž
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/24
25.11.2015.
u 10:52

Domaće glumice zaista su si dale truda oko outfita, a koja je od njih najviše oduševila svojim modnim odabirom, prosudite sami

Hrvatsko narodno kazalište sinoć je vrvjelo glamuroznim toaletama domaćih glumica. Razlog tome je dodjela Nagrada hrvatskog glumišta održana u našem najstarijem nacionalnom kazalištu

Glumica Gorana Gregorić Vejzović zablistala je u dugoj zlatno-crnoj toaleti baš u stilu prave glumačke dive. Svojim modnim odabirom oduševila je i Jelena Perčin koja se na crvenom tepihu pojavila u decentnoj haljini V izreza.

Crno su za ovu prigodu odabrale i trudna Jelena Veljača, mlada glumica Lana Gojak, Barbara Vicković, Marija Borić i Judita Franković, dok su se za svjetliji outfit odlučile Ecija Ojdanić, Sandra Lončarić Tankosić i Erna Rudnički.

Natalija Đorđević na dodjeli se pojavila u svjetlucavoj crvenoj haljini iznad koljena, a posebno atraktivna bila je glumica Sonja Kovač kojoj je uska haljina istaknula zavidan dekolte.

Domaće glumice zaista su si dale truda oko odjeće, a koja je od njih najviše oduševila svojim modnim odabirom, prosudite sami. 

>>Najbolji: '260 dana' HNK iz Osijeka, Anja Šovagović Despot, Borko Perić...

Komentara 4

BA
balic
11:40 25.11.2015.

o ukusima se da raspravljat.Mene ni jedna nije odusevila.

ĆA
ćaćaća
11:13 25.11.2015.

hrvatsko glumište vode abolirani...

LI
liskovaca
11:57 25.11.2015.

kakve gluposti! Sve naravno na teret državnog proračuna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije