Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIVEA Cocoa mlijeko za tijelo

Bogata njega kože sa senzacionalnim mirisom kakaa

Nivea
Foto: Nivea
1/4
15.09.2014.
u 12:23

NIVEA predstavlja NIVEA Cocoa mlijeko za tijelo obogaćeno prirodnim kakao-maslacem i vitaminom E za dubinsku i dugotrajnu hidrataciju kože.

Nakon intenzivnog izlaganja kože suncu tijekom ljetnih mjeseci naša koža zahtjeva posebnu njegu i dubinsku hidratizaciju.

U tome nam može pomoći kakao-maslac, visoko koncentriran prirodni hidratantni sastojak, bogat vitaminima i mineralima koji djeluju kao snažni antioksidansi. Kakao maslac prava je zvijezda među sastojcima za njegu kože zbog posebno visokog sadržaja vitamina E koji pomaže koži da dulje zadrži zalihe vlage kako bi koža ostala glatka i blistava tijekom cijelog dana.

NIVEA predstavlja NIVEA Cocoa mlijeko za tijelo obogaćeno prirodnim kakao-maslacem i vitaminom E za dubinsku i dugotrajnu hidrataciju kože. Nanošenjem NIVEA Cocoa mlijeka za tijelo koža postaje svilenkasta na dodir te izgleda zdravo dok je tijelo obavijeno finim mirisom kakaa tijekom cijelog dana.

Foto: Nivea

Osim visoko vrijednog kakao-maslaca, ovo mlijeko za tijelo sadrži i Hydra IQ tehnologiju koja osigurava brzo upijanje. Idealno je za suhu kožu kojoj pruža intenzivnu, dugotrajnu njegu koja traje i traje.Preporučena MPC (250 ml): 30 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije