Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šest haljina

Blagdanske haljine kreatorice Diane Viljevac koje naglašavaju čaroliju blagdanskog doba

Diana Viljevac kolekcija
Foto: Goran Matijašec
1/7
01.12.2015.
u 10:53

Krojevi su strukirani i ženstveni uvijek naglašavajući ljepotu i liniju ženskog tijela, dok lepršavost materijala svaku haljinu čini udobnom i nosivom.

Dizajnerica Diana Viljevac osmislila je šest  haljina nosivih u svim prigodama koje krase raskošni materijali poput čipke koja je ručno šivana i laganog organdija, dok odabirom boja slavi eleganciju samih haljina.

Kolekcijom prevladavaju  plava, roza, crna crvena i pudrasta boje koje  svojim sjajem dodatno naglašavaju čaroliju blagdanskog doba. 

Krojevi su strukirani i ženstveni uvijek naglašavajući ljepotu i liniju ženskog tijela, dok lepršavost materijala svaku haljinu čini udobnom i nosivom. 

>>Dijana Viljevac osmislila svevremensku liniju torbica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije