Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trend sezone

Bijele tenisice kao sinonim nove ere modne industrije

Bijele tenisice
Foto: ShoeBeDo
1/9
27.04.2016.
u 10:58

Bijele tenisice u najkraćem su roku osvojile modne ikone i njihove sljedbenike, a minimalizam koji te hit tenisice nose sa sobom postao je odlična modna inspiracija za sve njih.

Svojevrsni fenomen street stylea posljednjih nekoliko sezona, svoj trend nastavlja i ove godine. 

Bijele tenisice u najkraćem su roku osvojile modne ikone i njihove sljedbenike, a minimalizam koji te hit tenisice nose sa sobom postao je odlična modna inspiracija za sve njih. Budući da se lako kombinira uz svaki outfit, bijela boja omogućava istovremeno i sportski i elegantni stil, donoseći sa sobom toliko poželjnu dozu ležernosti kojoj svi težimo.

Ne čudi, stoga, što su svi brandovi, među kojima i Adidas, Nike, Pepe Jeans, Replay, Reebok, Asics, Converse te Skechers, koje nudi ShoeBeDo, u svoje kolekcije uvrstili ovaj apsolutni must have i univerzalni ljetni trend, koji predstavlja sinonim za jednostavnost i savršenstvo.

>>Startasice na TOP listi najboljih tenisica na svijetu prestižnog magazina!

Ključne riječi

Komentara 1

SE
Seb36
21:47 29.04.2016.

Pitanje za gđu Draškić: Ne postoji li neka regulativa prema kojoj se PR objava mora odvojiti od novinarskog članka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije